HAKKINDA

Yazar Hakkında
İsmim Saadet. 1981 İstanbul doğumluyum. Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü(2013), Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü (2003) mezunuyum. Evliyim, Ömer(2000), Eyüp(2007) ve Musa(2015) isminde üç oğlum ve Zeynep-Zehra(2009) isminde ikiz kızlarım var. Sitede çocuklarım ile ilgili yazılar da yazıyorum. Yazıları buradan takip edebilirsiniz. Her türlü görüş ve önerileriniz için sitedeki iletişim formunu doldurabilir ya da bana mail gönderebilirsiniz.

Mail adresim: fiyonk.net@gmail.com

Site Hakkında
fiyonk.net 2004 yılı sonlarında yayın hayatına başlamış bir el işi günlüğüdür. Sitede dantel, örgü, nakış, takı, kurdele, iğne oyası vb. elişi örnekleri, yapım teknik ve yöntemlerini bulabilirsiniz. Bunun yanında, eğer eskileri-atıkları değerlendirmeyi seven biriyseniz fiyonk.net’te ilginizi çekebilecek bir çok başlık bulabileceksiniz.

fiyonk.net sürekli yenilenmeyi, zamanla zengin bir elişi arşivi oluşturmayı ve bu arşivi okuyucusu ile paylaşmayı hedeflemektedir.

Yakın çevreden ulaşılabilen ve fiyonk.net okuyucularından gelen kültürel elişi zenginliklerimize ait örnekler derlenerek siteye eklenmektedir. Sitede bulunan tüm metin ve görsel malzemeler site içerik yöneticisi tarafından hazırlanmakla beraber sitede bulunan alıntılara ilişkin kaynak belirtilmesine özel bir özen gösterilmektedir.

Bunun yanında yabancı kültür ve coğrafyalara ait farklı elişi kaynakları da takip edilmekte, kendi elişi kültürümüzde bulunmayan, okuyucu için ilginç ve değişik olabilecek yabancı elişi çalışmalarına da yer verilmektedir.

Elişi çalışmalarına ait teknik ve yöntemlerin okuyuculara kolaylıkla sunulmasında anlatımların yanında fotoğraf ve video gibi görsel araçlar da kullanılmaktadır.