Peygamberimiz’in Emanetleri: Hacamat ve Sülük Tedavisi

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Modern tıptan ağzı yanmış ve köşe bucak kaçan bir anne olduğumu, blogumun takipçileri yakinen bilir. Bitkilere yönelişim de bu arayışın bir neticesiydi. Zaten sülük tedavisini Kayınvalidem’den öğrenip uygulamaya başlayalı minimum 10 sene olmuştur. Ancak Peygamberimizin bir diğer tavsiye ettiği metod olan hacamatı öğrenmemse bundan yaklaşık olarak 6 ay önce gittiğim bir kursla başladı. O gün bugündür hacamatı da büyük bir hevesle uygulamaya başladım. Şaşırtıcı sonuçlarını aldıkça insan daha bir severek yapıyor hacamatı.

hacamat
Bilmeyenler için hacamat; Peygamberimiz’in tavsiye ettiği bir tedavi metodu. Peygamberimizden önce de insanlık tarafından uygulanan ve Peygamberimiz’in de onayladığı bir uygulama. Hacamat, ufak çizikler yardımıyla deri altında birikmiş olan toksinli kanın dışarı alınması işlemidir. Vücudumuzun bağ dokusu, tüm vücudu bir örtü gibi sarar. Ve vücut kendine zarar verecek herşeyi bu bağ dokuda depolar. Bağ doku dolmaya başladıkça artık organlar zarar görmeye başlar ve hastalanır. Bu bağ dokuyu da boşaltmanın en hızlı ve kolay yolu ise hacamat. Hacamat kılcal damarları temizler. Hacamatın herhangi bir yan etkisi yok. Peygamberimizin hadislerinde hacamat çokça övülmüştür. Peygamberimiz zehirli eti yediğinde, ayağını burktuğunda ve baş ağrısından dolayı hacamat tedavisine başvurmuştur. Ayrıca hacamatın yapılma günlerine de hadislerde yer verilmiştir. Hele ki Peygamberimizin bu hadisini duyduktan sonra Nebevi tedavi metodlarına daha bir sıkı sarıldım. Peygamberimiz bir hadisinde;

“Kim bu kandan akıtırsa, herhangi bir hastalık için, bir başka ilaçla tedavi olmasa da zarar görmez!” buyurmuştur.

Hacamat kanla ilgili pek çok hastalıkta etkili. Aynı zamanda vücuttaki akupunktur noktalarının uyarılması sağlanarak, vücudun kendini iyileştirme mekanizmaları harekete geçiriliyor hacamatla. Hacamatta ilk atılan toksinlerin ağır metaller ve ilaç artıkları olduğu bilimsel çalışmalarda kanıtlanmıştır. Hacamatta tek kullanımlık malzemelere ve hijyene dikkat edilmesi çok önemlidir. Hacamattan sonra -eğer doğru şekilde yapıldıysa- iz kalmaz. Ancak işinin ehli olan bir hacamatçı bulmak çok önemlidir. Eli ince işlere alışık olmayan, derin kesik atan hacamatçılardan uzak durulmalıdır, bunların izi kalır.

Hacamatla vücuttaki toksinler atılınca sülük tedavisi yapılabilir artık. Sülük toplar damarı temizler. Sülük vücuda ilaç olarak verilmektedir. Sülüğün enjekte ettiği ilaçta bilimin tespit edebildiği 105 şifalı madde bulunmaktadır. Ağrı kesici, kas gevşetici vb. 105 tane madde var. Modern tıpta bir ilaç yapmak için yalnızca bir kimyasal kullanılır. Ancak sülüğün tükürüğünde bunların min 105 tanesi bir araya gelmiştir. Ve sülük bu maddeyi enjekte edeceği zaman hazırladığı için modern tıp bu maddeyi henüz elde edememiştir. Sülük tedavisi bizim köylerde (Trabzon-Çaykara) geleneksel olarak uygulanmaktadır.

Osmanlı’da bu tip tedaviler uygulanmaktaydı. Daha sonra 1940′larda bir ilaç firmasının, devlet yöneticileriyle görüşüp; “eğer hacamat ve sülüğü yasaklamazsanız, biz bu ülkede ilaç satamayız” demesinden sonra hacamat ve sülük tedavileri yasaklanmış, hor ve hakir görülüp itibarsızlaştırılmıştır, diğer Peygamber sünnetleri gibi. Bugünse bu tedavi yöntemlerine iade-i itibar edilmekte ve artık hastanelerde bu tedavi uygulanmaya başlanmıştır. Ayrıca geleneksel tedavilerle ilgili bir enstitü de kurulum aşamasındadır.

Aslında daha söylenecek o kadar çok şey var ki. Bütün bunları size sünnetin yayılmasını sağlama amacıyla anlatıyorum. Ben kendim bizzat şifalarına şahidim. Mesela 66 yaşındaki Annem’in kalbine sürekli ağrı giriyordu, aman vermiyordu. Bu ağrı 15-20 dakika kadar zorlanmasına, daralmasına neden oluyordu. Hacamatı öğrendikten sonra ilk kurbanım Annem oldu :) Annem’e haziran ayında uyguladığım hacamat ve sülük tedavisinden sonra Annem’in ağrılarından eser kalmadı çok şükür. Hatta ondan sonra bir seans daha istedi Annem. Aslında anlatılacak çok şey var tabi. Ama dediğim gibi sünnet yayılmalı. İlk önce kendinizden ve etraftan başlayarak bu sünneti yayın mutlaka. Kendinize bugün bir iyilik yapın ve HACAMAT OLUN!

29 thoughts on “Peygamberimiz’in Emanetleri: Hacamat ve Sülük Tedavisi

  1. Benim de çikolata kistim var 3.5 cm 1 yıldır ilaç kullandigim için adet olmuyorum suluk yapılması faydası olur mu?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>