Enli Çarşaf Dantelleri -2

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Daha önceki çarşaf örnekleri için bakınız: Enli çarşaf örnekleri

Bir yandan ödevleri yetiştirmeye çalışıyorum, bir yandan da son 15 günümün kaldığı sınavlara çalışmaya çalışıyorum, günlerim oldukça yoğun geçiyor. Bitkilerle-sağlıkla ilgili sorduğunuz soruları fırsat buldukça cevaplamaya çalışacağım. Fırsat bulunca uzun uzun anlatmaya devam edeceğim. Şimdilik müsaadenizi istiyorum.

Bugünde elimdeki örneklerden enli-geniş olanları derledim. Genelde ilk çeyiz serildiğinde ağır-gösterişli dantel örnekleri tercih edilir. Lohusa yatağı ve ya sünnet yatağında da bu tarz örnekler tercih ediliyor.

İkinci örnekteki pikenin orta kısmına da ağır ve enli bir dantel konmuş. Ama ben onu çekmeyi unutmuşum. Kenardaki örnek basamaklı bir şekilde aynı havludaki gibi köşe çalışılabilir. Ayrıca yine dantellerin kenarına uygulanan pikolarla, dantellerin uyumuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Gerçekten uyumlarına çok özen gösterilmiş. Fotoğraflara tıklayıp büyüterek örneklerini kolayca çıkarabilirsiniz.
enli çarşaf dantelienli çarşaf dantelienli çarşaf dantelienli çarşaf danteli

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>