Kışlık Bayan Örgü Fikirleri-5

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Önceki yazılarım: Kışlık Bayan Örgü Fikirleri
Kışlık Bayan Örgü Fikirleri-2
Kışlık Bayan Örgü Fikirleri-3
Kışlık Bayan Örgü Fikirleri-4

İstanbul’a kar yeniden geliyormuş. Bu soğuk kış günlerinde bende sıcacık ve en beğendiğim bayan örgülerini göstermeye devam ediyorum. Eğer isterseniz bir yazı dizisinde de en beğendiğim bebek örgülerinden dem vurabilirim.

Yaka-omuz kısımları, manşetler ve ilik yerleri haraşo, diğer kısımları ise düz örülmüş bir hırka modeli. Haraşonun düz örgü üzerindeki duruşunu çok beğeniyorum.
örgü bayan hırkası

Bu bere örneğinde ise örgüye verilen büzgüler fiyonk şeklinde tutturulmuş. Çok şık 60′lı yılları çağrıştıran bir şapka edasında. Fiyonklu şapkanın alt kısmı pirinç örgüsü ile, üst kısmı ise düz örgü ile örülmüş. Sağdaki berede ise büzgülü örgü berenin tümüne uygulanmış.
örü bayan beresi

Bu yelek modelinde ise her iki omuzdan aşağı örülen desen dikkat çekiyor. Soldaki örnekte model kapşonsuz ve kolsuz uygulanırken, sağdakinde ise kapşonlu ve kısa kollu uygulanmış.
örgü bayan yeleği

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>