Motifli Havlu Kenarları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bazısı motifli örülen örneklerden örmeyi sever, bazısı da bütün örülen örneklerden hoşlanır. Motifli örnek örmeyi sevenler için havlu kenarı örnekleri seçtim bugün. Motifli örneklerin bir güzelliği daha var. O da motiflerini başka yerlerde de kullanabilme imkanı. Aynı motifler salon takımı, çarşaf takımı, mutfak takımı gibi yerlerde de değerlendirilebilir . Önemli olan ufku geniş tutmak ve farklı şekilde değişik tasarımlar oluşturmayı başarabilmek. Tabi bu da ancak dantel örmeyi ilerletmekle sağlanabilecek bir şey. Farklı tasarımlar yakalayabilmek için danteli bayağı iyi biliyor olmak gerek. Kimi bir örneğe bakarken “bu örneği nasıl çıkarabilirim” ‘i düşünür. Kimisi de “bu danteli şurada, şöyle şöyle kullansam, şurasını da şöyle değiştirsem” ‘in hayalini kurar.

İlk motif örneğimiz iki şekilde uygulanmış alttaki havlu örneklerinde. İlkinde düz şekilde uygulanan örnek, ikincisinde üçgen şekilde farklı bir bakış tarzıyla uygulanmış. aslında ikincisi sitede var. Ancak sırası geldiği için kıyaslamak amacıyla tekrar ekledim.
Resim 697havlu kenarı

Bu havlu örneklerinde de motifler tekli ya da üçgen şekilde uygulanmış. İlk örnektekinin, halkayla yapılmış havlu kenarlarından var sitede. İkinci örnekteki motiften salon takımı da yapıldığını biliyorum. Üçüncü örneğin tekli motiflisinin fotoğrafı da vardı elimde. Ancak fotoğraf yüklenmemekte ısrar edince size göstermedim :) Dördüncü örnekteki motifler ise oldukça küçük. Yapanın parmaklarına Allah güç-kuvvet versin :)
Resim 712Resim 708Resim 475Resim 513

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>