Aplikeli-Nervür Dikişli Pike Takımları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Sınavlardı, siteye ulaşım problemleriydi derken siteyi bayağı ihmal ettim. Ocak sonundaki sınav zamanına kadar siteye devam. Bu arada okuduğum bölümü birçok kişi merak ediyor ve bu bölümü okumak isteyen birçok kişi var. Eğer Anadolu Üniversitesi uzaktan eğitim Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümüyle ilgili merak ettiğiniz sorularınız varsa çekinmeyin lütfen. Zaten bu aralar alternatif tıp resmiyet kazandığı için geleceği çok parlak bu bölümün.

Gelelim pike takımı örneklerine. İlk örnek çok bilindik bir örnek. Yalnız sitem için yeni bir örnek. Bir o kadar da modası geçmeyen harika bir örnek. Gördüğünüz gibi birde güncel olarak yorumlanıp, pikesi de süslenince böyle enfes bir görüntü ortaya çıkmış. İnsan kullanmaya kıyamaz. Aplikeleri, nakışı ve pul işlemeleriyle göz dolduruyor.
Resim 575 Resim 574Resim 576

İkinci pikemizin en önemli özelliği nervür dikişleri. Pikenin dantelden fazla en çok emek verilmiş yeir nervür dikişleri. Gerçi şimdi nervür dikişi yeni piko makineleriyle oldukça rahat yapılıyor bildiğim kadarıyla. Fakat nervür dikişinin çok ağır bir havası var. Danteli daha önce havlu kenarı olarak göstermiştim. Bakınız; güllü havlu kenarı ve köşeli güllü havlu kenarı. Tek fark havlu kenarında uşlar sık iğneyle geçilmişti, bu pikede ise dantelin ucunun köşelerine sık iğne harici ibibikte örülmüş.
Resim 640Resim 639

One thought on “Aplikeli-Nervür Dikişli Pike Takımları

  1. enfesss olmus yapanlarin emeklerine saglik ilk ornegin gosterisi havasi ben buradayim diye bangir bangir bagiriyor ikinci ornegin ise durusu agir gorunumu helede nervurleri ile bambaska bi havasi var kullanmaya kiyilamayacak bi takim olmus :) tesekkurler :)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>