Boncukla Havlu Süsleme

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Değişik şekilde süslenmiş boncuklu havlu örneklerini seçtim bugünde. Şimdiye kadar gösterdiğim havluların sadece üst kısmı boncuk ya da pulla işlenmişti. Bu havluların ise hem üstleri işlenmiş hem de ayrıca uç kısımlarından boncuklar sarkıtılmış.

Havluların üzerindeki kabartma çiçekli kısımları çerçeveleyecek şekilde çeşit çeşit, boru boncuk, kum boncuk, çiçek boncuk ya da pullar havluya işlenmiş. Alt tarafta aynı kabartma çiçekli havlunun iki farklı renkli boncukla işlenmiş halini görebilirsiniz. Birinde yaldızlı boncuklar ve inciler diğerinde ise gümüş boncuklar ve inciler var. Detayları resimleri büyüterek inceleyebilirsiniz. Diğer havluya ise geniş bir biçimde güller ve yapraklar işlenmiş.
boncuklu havlularboncuklu havlularboncuklu havlu

Bu havlular ise üzeri desenli renkli havlular. Üzerindeki desene göre havlunun rengine uygun boncuklar işlenmiş. Gerçekten orjinal fikirler.
boncuklu havlularboncuklu havlular

Son boncuklu havluda ise boncuklar dantel olarak örülen motiflere geçirilmiş.
boncuklu havlular

Tagged with 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>