Hayvancıklı ve Kırkyama Bebek Battaniyeleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bundan önceki bebek battaniyeleri için bakınız; kalpli bebek battaniyeleri

Torun bekleyen bilhassa anneanne ve babaanneler harıl harıl örgüler örmeye başlamıştır. Farklı örnekler örmek isterseniz bu bebek battaniyelerinin size ilham kaynağı olacağına eminim.

Altta koyun, balık, ördek, ayıcık, tavşan gibi hayvan figürleriyle süslenmiş battaniyelerin yanısıra; güllü, alfabeli, cepli, yıldızlı battaniye modellerini de bulabilirsiniz. Fotoğrafların altındaki linklere tıklayarak büyütebilirsiniz. Yardım almak için yorum yazabilirsiniz.

Örgü bebek battaniyeleri
1. Güllü bebek battaniyesi: Dalgalı şekilde örülen battaniyenin üzeri tığla yapılan gül ve yapraklarla süslenmiş. 2. Yıldızlı bebek battaniyesi: Bu battaniyenin paspas olarak kullanılanını görmüştüm. 3. Gülen çiçekli örgü bebek battaniyesi: kız bebekler için çok hoş olabilir. 4. ABC’li bebek battaniyesi: daha bebeklikten bebeğin alfabeye aşinalığını sağlayacağı için çok güzel düşünülmüş bir battaniye. Zeki bebeklerin battaniyesi :) 5. Lezzetli erik bebek battaniyesi: (Doğru çevirdim mi bilemiyorum) 6. Cepli bebek battaniyesi: Battaniye cepleri güzel düşünülmüş. Bebeğin ufak tefek kaybolabilir nitelikteki eşyası bu ceplere tutturulabilir. Emziği, mendili mesela. Zaten mendilin sürekli kaybolması adettendir:) 7. Ördekli bebek bayttaniyesi: sürüden ayrılanı ne olacak gerçekten bilmiyorum:), 8. Ayıcıklı bebek battaniyesi: Ayıcıklar ufak parçalar halinde örülmüş ve sonradan dikilip birleştirilmiş. 9. Balıklı bebek battaniyesi: Birsürü balık ayrı ayrı örülüp, sonradan birbirine dikiliyor. Renklerini de çok beğendim. 10. Tavşanlı bebek battaniyesi; yenidoğan bebekler için ideal ve çok şirin. Ponpona dikkat. 11. Koyunlu bebek battaniyesi: Gece uyuyamayan bebeklerin koyunları sayması için güzel düşünülmüş:) 12. Balıklı kuşlu bebek battaniyesi: bu battaniye çok enteresan. Bir taraftan bakınca kuşlu görünüyor, diğer açıdan bakınca balıklı görünüyor. İllüzyon battaniyesi denilebilir. Siz hangi hayvancığı istiyorsanız onu baskın renkler örerek belirginleştirebilirsiniz. Hatta soranlara kız bebekler için bu battaniye de kuşlar var dersiniz, bebeğiniz erkekse balıklar var dersiniz:)

Bu serbest çalışılmış bebek battaniyeleri de benim pek bir hoşuma gitti. İstenilen şekilde örülen, birbirine uygun renkteki kare ya da dörtgen örgü modelleri, birbirine dikilerek battaniyeler yapılmış. Hatta yeni örgü örmeye başlayan küçük hanımlara ördürülen minik parçalar birleştirilerek, kendilerine ya da küçük kardeşlerine bir battaniye dikilebilir. Ya da değişik örnekler öğrenmek için başlanmış örgüler bu şekilde değerlendirilebilir. Simetrik olmayanlarını bazıları sevmeyebilir. Ama ilk fotoğraftaki battaniye örneği simetrik bir şekilde birleştirilmiş.
kırkyama örgü bebek battaniyeleri

1. kırkyama bebek battaniyesi, 2. kırkyama bebek battaniyesi, 3. saç örgüsü kırkyama bebek battaniyesi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>