“Bebek Baykuş” Örme Modası

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bebek baykuş örgüleri bu aralar çok moda. Bütün bebek örgülerinde bebek baykuşlar. Kazaklar, bereler, süveterler heryer baykuş. Örgünün yakası, ortası, alt kısmı heryerde baykuşlara rastlamak mümkün. Meğer kukumav kuşu da bebek baykuşlara verilen isimmiş. Bunu da yeni öğrendim.

Aslında baykuşlar bana çok itici çok soğukkanlı gelir. Ama gelin görünki bu bebek baykuşlar örgülerde çok şirin göründü gözüme. Herşeyin küçüğü güzel, baykuşun bie. Bir de gözlerine dikilen parlak düğmeler tam baykuş gözü gibi parlıyor. Bebeklerin sırtında, bayanların sırtında heryerde kukumav kuşları. Bu sayede kendimize uzak gibi gördüğümüz kuşu artık biz de çocuklarımız da sevecek gibi. Altta bebek ve çocuklar içn örülmüş baykuşlu kazak, süveter ve yelekleri görebilirsiniz. Arka kısmlarını merak ettiyseniz aynı ön kısım gibi baykuşlu örülüyor. Fotoğraflara tıklayarak büyütebilirsiniz.

baykuşlu örgü bebek kazağı baykuşlu örgü bebek kazağı

baykuşlu örgü bebek süveteribaykuşlu örgü bebek kazağıbaykuşlu örgü bebek hırkası ve bonebaykuşlu örgü bebek süveteri

Bu ufaklık ise yukarıdaki kırmızı kız kazağına takım olarak örülmüş. Kendisi saç tokası olarak aynı baykuştan tekli örülmüş ve çıtçıtlı tokaya takılacak. Kız şeyleri de çok süslü oluyor canım. İsteyen olursa bu minik şeyin anlatımını ekleyebilirim.

baykuşlu örgü toka

Dediğim gibi bebek baykuşlar hem bebeklerin hem de bayanların örgülerini süslüyor. Bu baykuşlu örnek aslında ilk olarak bir bebek örgüsü modelinde denenmiş. Herhalde sonradan bayanlar çok beğenmiş olacak ki örneği bayan örgülerinde de uygulamışlar.

baykuşlu örgü bayan kazağı baykuşlu örgü bayan hırkası

Baykuşlu örgü kulaklı bere ve bebek bereleri. Krem rengi bereye dikkat ederseniz baykuşun altına nakışla dal işlenmiş. Değişik bir yaklaşım olmuş örneğe.Son örnekte ise oyuncak bebek bereleri var.

baykuşlu örgü bere baykuşlu örgü bebek beresi baykuşlu örgü bebek beresi baykuşlu örgü oyuncak bebek beresi

Alttaki baykuşlu örnekler şöyle; ilk fotoğrafta eldiven, ikinci fotoğrafta bebek için uyku tulumu ve takım yapılmış beresi, 3. ve 4. fotoğraflarda ise bebek patiğiinin açık ve dikilmiş halleri var.
baykuşlu örgü eldiven baykuşlu örgü bebek uyku tulumu baykuşlu örgü bebek patiği açık halibaykuşlu örgü bebek patiği dikilmiş hali

Bu baykuşlu örnek ise lif yada tutacak elbezi olarak kullanılabilir. Hatta bebek lifi çok şirin olabilir.
baykuşlu örgü bebek lifi

Haydi hanımlar hep birlik kukumav kuşu örgüler örmeye…
Baykuşlu örneğin tasarımcısı: Kate

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>