Güllü Havlu Kenarları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Çeşitli kermeslerde çektiğim güllü havlu kenarı örnekleri. Aynı örneğin farklı versiyonları. Güllerin daha geniş-dar, dalı uzun-kısa, araları çiçekli, renkleri farklı versiyonları.

Bu tip örnekler havlusu alınmadan da örülebilir. Havlu alındıktan sonra havlunun rengine göre renkler seçilerek gül belirginleştirilebilir. O yüzden üzerine farklı renkle gidilen örnekler iyi oluyor. Çünkü düz beyaz örülen danteli havluya uydurmak için kenarına birşeyler geçmek gerekiyor. Ben de çoğu havlu kenarımı düz beyaz iplerle örmüştüm. Sonradan ibibik mi geçsek, sık iğne mi vs diye çok düşünmüştük. Bence bunlardan en güzeli yaldızlı olan olmuş. Daha ağır bir duruşu var.

güllü havlu kenarı
güllü havlu kenarı
güllü havlu kenarı

5 thoughts on “Güllü Havlu Kenarları

  1. gerçekten hep bilindik örnekler daha güzel daha farklı örnekler görmek iztiyoruz bide tek tek bakmak gerçekten zor geliyo mümkünse bir arada yayınlarsanız çok sewiniriz ama örnekler güsel:)

  2. evet yaa örnekler güzel ama hep bildiğimiz şeyler daha güzelleri yokmu

  3. çok güzel ler tşk…..
    ama istediklerimizi hiç bulamıyoruz hep bilindik modeller ama yinede tşk….
    sedef ……..

  4. ne kadr güzeller ama istediğim gibiler yok……..

  5. herşey çok güzel ama yeni şeyler ekleyin lütfen bide herşeyi bir arada görmek istiyorum hepsine tek tek bakmak zor geliyor uzun sürüyor teşekkürler..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>