Yeni Gelin Çeyizinden Vitrin Dantelleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Sevgili Münire geçtiğimiz hafta sonu evlendi. Ben de Münire’nin güzel çeyizinden güzel dantel örneklerini vermeye devam ediyorum.

Bunlar da Sevgili Münire’nin vitrin takımı için ördüğü danteller. Hepsi motifli danteller.

İlk dantel örneği diğerlerine göre daha kolay. Çünkü daha az motifli. Çok zarif bir örnek.
motifli vitrin danteli

İkinci örnek minik motifli bir örnek. Motif örüp birleştirmeyi sevenler için güzel. Ama ben genelde çok küçük motiflerle uğraşmak istemem doğrusu. Bu örnek tam 49 motiften oluşuyor.
minik motifli vitrin danteli

Son örnek ise sanırım Rize’de çok yaygın yapılan enfes bir örnek. İlk olarak bir Rizeli arkadaşımda gördüm bu muhteşem güzellikteki örneği. Hayran kaldım doğrusu. Arkadaşımdaki dantel krem rengi iple örülmüştü, bu ise beyaz iple. Bu örnekte de bolca motif var. Büyüklü-küçüklü tam 25 motif.
motifli vitrin danteli

3 thoughts on “Yeni Gelin Çeyizinden Vitrin Dantelleri

  1. yaptıkLarınızı hiç beyenmedim. basarıLarınızın devamı oLmasın :D

  2. en alttaki süpermiş

  3. göz nuru dedikleri bu olsa gerek… çok temiz ve itinayla örülmüş. bayıldım.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>