Güllü Pike Dantelleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bu güllü pike dantellerinin birini kermeste diğerini ise annemlerde çekmiştim. Dantelin şekli, rengi, nasıl örüldüğünün dışında ayrıca kumaşa nasıl monte edildiği ve pikosu da çok önemli. Şimdilerde gelişmiş piko makinelerinde çok güzel pikolar çekiliyor dantellere. Altta da bunun bir örneğini görüyorsunuz. Aynı danteller çok çeşitli yerlere uygulanabilir. Havlu kenarı da yapılabilir.

dantel pike takımı dantel pike takımı

4 thoughts on “Güllü Pike Dantelleri

  1. daha güzel örnekler eklense dahada güzel olucak bunlar çok eski modeller……..

  2. pembe takımı ne kadara yaparsınız fiatını öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  3. Merhaba,dantel çok güzel ve üstüne pikosu çok yakışmış,ören bayanın elleri dert görmsin ço güzel olmuş gerçekten.sevgilerimle.

  4. Merhaba Saadet hanim ;
    gercekten pembe olani harika ama pikosu supper gostermis yapanin eline saglik fakat sizinle o kermeste olup canlisini gormek hatta almak isterdim nede olsa yapmaya calismaktan daha kolaydir almak di mi ? ;)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>