Davet Sofraları İçin Peçete Katlama Teknikleri ~Video

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Ramazan’da iftar sofralarını süsleme düşüncesiyle bu peçete katlama videolarını buldum. Misafirlerimize görsel şölen yaşatmak için peçeteleri videolardaki şekillerde katlayabiliriz. Alttaki videolarda 11 farklı teknikle peçete katlama teknikleri gösterilmiş. Bu videolarda sırasıyla; su zambağı, kandil, taç, yelpaze, kelebek, yıldız, cennet kuşu, şapka, piramit, çiçek, gonca şeklinde peçete katlama gösterilmiş. Aslında çiçek şeklinde peçete katlamayı daha önceki bir yazımda vermiştim. Şimdi hepsi birarada ulaşılması daha rahat olur diye tekrar ekledim. Görüntülerde teknikler hem çok sade hem de anlaşılır bir biçimde verilmiş.

Videoları çalıştırabilmek için; altalta olan minik video görüntülerinden izlemek istediğinizin üzerine tıklayın. İzlemek istediğiniz videonun görüntüsü ekranda belirince üzerindeki işarete tıklayarak videoyu çalıştırın. 11 adet video arasında dolaşabilmek-seçim yapabilmek için yanlardaki minik oklara tıklayarak ilerleyin.

Aslında videoların hepsi kısa kısa verilmiş. Ama yine de ben bu kadar çok videoyu nasıl seyredeceğim derseniz, alttaki videoda tekniklerin hepsi bir çırpıda gösterilmiş. Alttaki videoda üstteki tekniklere ek olarak deniz kabuğu, gemi, palmiye yaprağı, kirpi, gül goncası şeklinde peçete katlama da gösterilmiş. Ama size tavsiyem üstteki videolar. Çünkü görüntüler daha net ve anlaşılır. Herkese hayırlı Ramazanlar.

Tagged with 

One thought on “Davet Sofraları İçin Peçete Katlama Teknikleri ~Video

  1. DIGER ANLAMLARIYLA BIRLIKTE EN DOGRUSU…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>