E.G. 43: Kurdele İşli Havlular

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Sevgili Hacer B. örnekleri yaklaşık bir ay kadar önce gönderdi. Hacer havlu kenarlarını siteden faydalanarak yaptığını söylemiş mailinde. Bu yüzden örnekleri “ellerinize sağlık!” kısmına ekleme konusunda bayağı düşündüm. Fakat sonra ortaya çıkan desenlerin başlı başına farklı desenler oluşturduğunu düşünüp siteye eklemeye karar verdim. Genelde kendim desen oluşturmaya kalktığım zaman pek başarılı olamıyorum. Desenler ya çok dolu ya da çok boşmuş gibi görünüyor gözüme. Gördüğünüz gibi Hacer desen oluşturmayı da en güzel şekilde yapmış.

Siteden yararlanımlarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum ve yeni örneklerinin devamını merakla bekliyorum :)

Not: Hacer’in işlemelerde kullandığı teknikleri; yaprak tekniği, zincir işi, kazayağı, sap işi gibi yazıp sitede aratarak ya da direk kurdele nakışı derslerine giderek siz de öğrenebilirsiniz.
kurdele 1 kurdele 2 kurdele 3 kurdele 4

12 thoughts on “E.G. 43: Kurdele İşli Havlular

  1. sevinç çataklı says:

    kurdela nakışına ait daha çok desen verebilirmisiniz

  2. habibe guner says:

    merhaba kurdela nakışı ile daha çok vidyolu görüntüler gönderirsenz sevnrm

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>