resimlik & şeffaf örtü

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

internette eski cd’leri ve cd kutularını değerlendirme çalışmalarını gördükçe eşimin önceden çöpe attığı onca eski cd ve kutuyu düşünüp hayıflanıyorum. bugün cd kabından yapılan resimlikleri görünce son bir ümitle cd’lerin yanına gittim.evde kalan son bir cd kabı buldum. ömer’in benim çektiğim ve de en çok sevdiğim fotoğrafını bulup, cd kabına ölçtüm. fotoğraf biraz büyüktü. ama kesmeye gönlüm razı olmadı. bende hafif içe doğru bombeli şekillde fotoğrafı, cd kabına yerleştirdim. cd kabının alt kısmına çok sevdiğim bir arkadaşımdan aldığım kartı yerleştirdim. kenar kısımlarına yaldızlı yapıştırıcı sürdüm. ve böylece hiç yoktan bir çerçevem oldu. ben yeni aldığım şeylerden çok, değerlendirdiğim şeylerden mutlu oluyorum galiba.
Resim 168
ömer bu resim çekildiği zaman resmin üzerindeki tarihe (25.02.01) göre 2.5 aylıkmış. o zamanlar oturamadığı için ben zorla yanına yastıklar dayayıp oturtmaya çalışır, fotoğrafını çekerdim. ve bu yüzden genelde ömer’in o zamanki fotoğrafları -onca yastığa rağmen :)- hep yana doğru yatık vaziyette çıkardı. bu pozda nasıl olduysa düşmeden yakalayabilmişim. hey gidi günler..

hazır aklıma gelmişken yanındaki yastıkta gene evleneceğim zaman amcamın kızı fatma, hacer ve benim yaptığımız boyama çalışmalarından. deseni annemin sitede yayınladığım hesap işlerindeki motifi motifi büyüterek tasarlamıştım. orta kısmına ise farklı olarak sırlı olsun diye eşimin ve benim ismimin baş harflerini arapça olarak boyamıştık. bir de takım olsun diye ayriyeten fiskos yapmak için aynı desenin küçüklerinden boyamıştık. fiskosun aralarına ise gene aynı desenin dantelini uyarlayıp örmüştüm. her şeyim kilim desenli olsun.masaönceden mutfak masamda naylon meyve desenli bir örtü vardı. artık 6 sene sonunda iyice yıpranınca değiştirmeye karar verdim. ilk defa arkadaşım fatma’da gördüğüm şeffaf naylon örtüyü çok beğenmiştim, ondan aldım. böyle çok kullanışlı olacağını düşünüyorum. alt kısma dantelli örtünüzü serip, üzerine şeffaf naylon örtüyü yerleştirince hem yemek dökülüp elemeğinize yazık olacak diye düşünmüyorsunuz, hem de güzel bir göz şöleni oluyor. arkadaşımdaburadaki nakışlı masasının üstüne sermişti ve çok hoş görünüyordu. bende sonunda seneler sonra dantelli örtümü mutfakta kullanmaya başladım. gerçekten kendi elemeğini kullanmak bambaşka. mutfak takımımın örneğini önceden burada vermiştim. şimdi de örneği masa örtüsüne nasıl uyguladığımızı göstermek için fotoğrafını çektim. köşe kısmını görebilmeniz için örtünün üstüne doğru getirdim. şeffaf örtü üzerinde ama belli etmemiş.

12 thoughts on “resimlik & şeffaf örtü

  1. ben kadife çanta yapımı için desen arıyorum ilgilenirseniz sevinirim hiç bir sitedede yok

  2. gelincikler says:

    SİZİ KUTLARIM ÇOK BAŞARILISINIZ SİTENİZE BİR NAZARLIK KOYUN BOL BOL TIKLAYALIM 41 KERE…
    BENDE RESİMLERE BAKDIM VE YORUM YAZDIMA BİR DAHA YAZAYIM İSTEDİM…SİZLE BİRŞEY DAHA PAYLAŞAYIM BİLGİSAYAR EVE GELİNCE GOOGLEDEN ARAMA YAPIYORUM ÖRGÜ DEDİM YOK DEĞİŞİK ÖRGÜ İLE İLGİLİ KONULAR YAZDIM YOK SONUNDA NE YAZDIMI HATIRLAMIYORUM AMA FİYONK DİYODU YEMEK TARİFİ VERİR GİBİ TARİFLER VAR BURDA HEMEN TIKLADIM VE SİZİN OZAMAN YENİ EVİNİZE GEÇMEDEN ÖNCEKİ YERDİ VE UZUN ZAMAN HEMEN HEMEN HERGÜN BAKMAYA BAŞLADIM DAHA ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOOOK ŞEY VAR SİZDEN PAYLAŞIMLARINIZA TEŞEKKÜRLER….SEVGİLER…
    GÜLAY(GELİNCİKLER)

  3. gülay paylaşımın için teşekkürler!

  4. meraba sizin sitenizi sessizce izleyenlerdendim yorum yazmak aklıma gelmemişti yayınladığınız herşey çok güzel… bende takı yapıyorum hobi olarak başlamıştım şimdide işim oldu çıktı… şimdide cevremdeki isteyenlere satıyorum… evde bende birşeyleri atmayı sevmiyorum acaba bundan ne olur nasıl değerlendiririm diye… cd leri görünce kızımın resimlerme çerçeve yetiştiremiyordum çok orjinal bir fikir… sizede bir fikir benden belki duyan olmuştur… kaset kapağından da aynı buşekilde cd deki gibi ters cevirerek kartvizitlerinizi koyabilirsiniz. siteniz çok güzel başarılar… ilgi ile takip ediyorum… sevgiler…

  5. serra fotoğraf içe doğru bombeli olduğu için düşmesini engelliyor. örnek aldığım sayfada ise mukavva ile destekleyin deniliyor.

  6. Ömer’in fotoğraflığı çok iyi bir fikir. Annenin, kilim desenli hesap işine de bayıldım. Ben de hikayenizi merak edenlerdenim!
    Sevgiler.

  7. Filiz TÜLÜ says:

    Bence de çok güzel olmuş gerçekten iyi fikir..Hatta ben yaptğım küpeleri de asabilirim diye düşündüm.

  8. çok güzel olmuş sevgili Saadet bende deneyeceğim.masa örtüsü fikride çok güzel.ellerine gönlüne sağlık sevgilwer.

  9. aslı altan altundal says:

    Ömerin bebeklik hatıraları canlanmışken, eşinle tanışma hikayeni paylaşmak ister misin?
    Benim tarafımdan sobelendin!

  10. Omer bebekken sana ne kadar benziyormus Saadet, senin bebeklik fotografindaki halini andiriyor.
    Ben cd kutusunun nasil kendiliginden dik durdugunu anlayamadim ama. Kapaklarin arasina ne koydun?
    Masa ortunu gule gule kullan, dedigin gibi elemegin kullanmak mutluluk veriyor ama emek de o kadar ucuz degil, bir ufak hata ile yemegin salcasi ustunde iz biraksin istemem ben de. Icim sizlar kesin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>