fiyonk 5. ayında basında!

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

az önce nalan’ın yazdığı yorumu okuyunca çok şaşırdım. hatice’nin sitesine bakınca ve hürriyet gazetesinin pazar ekinin 17. sayfasındaki bu yazıyı görünce de çok heyecenlandım. gerçi fiyonk’un linki verilmemiş. ama sağolsun hatice fiyonk’un linkini vermiş ve haberin olduğu tüm sayfayı taramış,buradan bakabilirsiniz.
fiyonk’u hürriyet’e haber yaptığı için ezgi başaran’a,
haberi ulaştırdığı için nalan’a,
linkimi verdiği için hatice‘ye
ve siz kıymetli fiyonk okurlarına çok teşekkür ederim!!
yeni okuyuculara da buradan “hoşgeldiniz” demek istiyorum :)

basında fiyonk

15 thoughts on “fiyonk 5. ayında basında!

  1. çiğdem elçi says:

    Canım gerçekten çok sevindim bu habere ama hakkettin hem kendine hem bize yetiştin yardımcı oldun zaten başkası olsaydı kıskanırdım:))

    ama senin olman beni çoooooooookkkkkkkkk mutlu etti … SEVGİLER @–;– umarım uğurlu gelir bu haber sana mucxx

  2. Haberi duyunca çook sevindim.Başarılarının devamını dilerim canım.Bu arada mutfak önreklerini heyecanla bekliyorum.

  3. funda_mete says:

    Dün sabah Hürriyet gazetesinin pazar ekinde portakal ağacı ve fiyonk ‘un tanıtımını görünce öyle mutlu oldumki. Seni tebrik ederim saadetcim. Başarılarının devamını dilerim. SevgilerimleFunda & Mete (20 aylık afacan)

  4. TEBRİK EDERİMbaşarılarının devamını dilerim

  5. Tesnim METE says:

    Allah hayirli etsin :)

  6. müthiş bi haber. acaip sevindim tarif edemem. çünkü fiyonk ilk göz ağrımız…

  7. bu arada sözü gecen haberi netten okudum başarılar diliyorum

  8. destek sitemiz hakkındaki görüşleriniz için teşekkürler bir kaynak ve yol gösterici olması amacıyla yazılmıstır. blogger kullanıcısıysanız sizi de yazar olarak görmek isteriz. Bu sekilde daha iyi bir kaynak olması konusunda destek saglamış olursunuz.

  9. Ben dun aksam internetten okudugumda sadece portakal agacindan bahsettiklerini gordum. Sonra portakal agaci’na bakinca fiyonk’u da haber yaptiklarini gorunce cok sevindim. Elisine biraz daha ilgi cekebilirsek, ne mutlu.

  10. canım harika bir haber..senin adına çok sevindim.devamını dilerim..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>