antep işi

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

uzun zamandır nakış örneği eklemediğimi farkettim. fotoğraflarımı karıştırınca emine yengemin antep işini buldum. çok şık ve oldukça zahmetli bir iş. bildiğim kadarıyla iplik çekilerek yapılıyor. örtü eski olduğu için kopuk biryeri vardı. orayı da gülle kapadık:)
bu arada bilmeyenler için site okuyucularından serra, nazlı ve meral ‘den sonra nagihan‘da elişi günlükleri kervanına katıldı. siteye şu an ulaşılamıyor. umarım en kısa zamanda düzelir problem. yeni siten hayırlı olsun nagihan!
(ellerinize sağlık! bölümüne halime’nin gönderdiği kolye ve küpeyi ekledim. merak edenler bakabilir.)
ANTEP işi

Tagged with 

12 thoughts on “antep işi

  1. betül kiriş says:

    ayyyyyy süpersiniz antep işi de muhteşem emek verenin ellerine sağlık sizden bir ricam olacak dantel anglez kordonu yapımını internetten öğrendim ne olur aralarda çalışılan iğne tekniklerini öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ne ooooooolur lütfen kordonu yaptım elimde beklio bii ALLAHIN kulu bilmiyor şimdiden ilginize teşekkürler…….

  2. yaaa abii süper yaa

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>