e.g. 6 : etamin işlemeleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

bugünden itibaren, siteye okuyuculardan gelen örnekleri “elinizden gelenler” başlığı altında ekleyeceğim. buna göre diğerlerinin başlıklarını da değiştirdim. birde bugün “okuduğum bloglar” kısmına bana link verenyemek günlüğüm de ekledim. fiyonk’u link vermeye değer bulduğunuz için çok teşekkürler.
serra sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor gönderdiği örnekleriyle. örneklerin şablonlarını da gönderiyor olması ayrı bir ince düşünce. bugün, önceden gönderdiği kanaviçeleri ekliyorum. ekleyeceğim bir grup danteli daha var. onları daha sonra eklerim.
etamin çiçek
“yurtdışına evlenip gelen diğer arkadaşlar gibi, çeyizimin büyük kısmı annemde kaldı. o yüzden yaptıklarımdan gönderebileceğim çok örnek yok.:)) bu modeldeki mumları işlemedim. ilk geldiğimde uğraşacak vaktim çok oluyordu. modeli internetten bulmuştum ama ne yazık ki kaynağını hatırlamıyorum. örtünün 2 karşılıklı köşesine yaptiktan sonra, diğer iki köşeye ise tek olarak motifin ortasındaki çiçeği işledim. örtünün boyutlarına göre hepsi de işlenebilirdi. ve ya modeli tekrar ederek 4 defa da göbek de yapılabilir. umarım beğenilir.”
çiçek mum şablon(şablonun kaynağını bilen varsa buraya ekleyebilirim)
kelebekler şablon
“bu gönderdigim kelebekli seti eşim görüp almış. o alınca yaptım tabi. ben şimdilik çerçeveye koyup fotoğrafını çektimse de, örtüye de işlenebilir.” çok teşekkürler serra!

kelebekler

Tagged with 

12 thoughts on “e.g. 6 : etamin işlemeleri

  1. gonulsepetinden.com says:

    selamlar siteniz cok güzel harika işlemeler işleyenin ellerine saglık sizi eklemek istiyorum sakıncası yoksa sizde beni eklermisiniz kendinize iyi bakın hoşcakalın 41

  2. havva aynur says:

    çok hoşşş olmuş saollllun tek tek yapıyoruzz vallaaaa…

  3. süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerhepsi sayfama bekliyorum

  4. valla cok guzel daha degısık ve guzellerınıde sabırsızlıkla beklıyorum basarılar

  5. çok beyendim ilk fırsatta yapıcam. bir de çamaşır makinama etamin örtü yapmak istiyorum uygun motif varsa rica ediyorum.

  6. merhaba benimde birçok etamin işlerim var bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. nasıl göndereceğimi belirtirseniz bikaç örnek de ben göndermek istiyorum. ayrıca mumlu işleme çok şık gerçekten.

  7. Serra hanım ikisi de birbirinden güzel.Yaptıklarınızın şablonları dahil bütün ayrıntılarını bizlerle paylaşmanız ne kadar ince fikirli olduğunuzun göstergesi. Ellerinize sağlık.

  8. değişik işlerin siteye alınması bizim için çok güzel oluyor hergün yenibirşey görmek çok güzel

  9. tesnim METE says:

    Kelebekli ornegi cok begendim, ozellikle renkler cok hosuma gitti.

  10. minik patikler says:

    Link icin cok tesekkur ederim :) ….

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>