e.g. 4: havlu kenarları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

bu aralar siteyi fazla ihmal ettiğimden, şikayet mailleri gelmeye başladı yavaş yavaş. bundan böyle daha fazla örnek eklemeye çalışacağım. sizlerin de yardımlarıyla tabi. cuma akşamı annemden gelir gelmez maillerimi kontrol ettim. ve birbirinden güzel dantel örnekleriyle karşılaştım. serra örnekleri anlatmayla kalmamış yanlarına anılarını da serpiştirmiş. umarım arkadaşının izini bulursun. belki de ikinizin de elişiye olan merakı sizi bu sitede buluşturur. ne dersin?

“evimde ne kadar dantel varsa fotoğrafını çekmeye başladım” diyor serra. kim bilir sende daha ne cevherler vardır. serra epeyi örnek gönderdiğinden dantelleri iki kısım halinde yayımlamayı düşündüm. birinci kısım havlu kenarları. ikinci kısım da ise yastık ve yatak odası takımı örneği var. ikinci kısmı daha sonra yayımlamayı düşünüyorum. biraz merak edin bakalım:) her örneğin yapılışını altına ekledim. söz serra’nın:

yaprak havlu yaprak:“bu modeli bir arkadaşım bana yapıp getirmişti yıllar önce. kendisini hayır ile anıyorum. inşallah iyidir çünkü izini kaybettim. birgün tekrar görüşmek nasibolur inşallah.

  1. önce yaprakları (uçlar) tek tek yapın . ikinciyi yaparken birinci ile de birleştirin. sonunda elinizde sadece renkli ipten uç olacak.
  2. file kısmı yapın, arada renk değiştirerek sarı satır ile devam edin. filenin uç kısmına gelince sarı yapraklar ile birleştirerek tamamlayın.

kalp havlu
kalp: kısa kenardan başlayarak modeli takibedin.
kirpik havlu
kirpik:

  1. uzun file kenardan başlayın.
  2. u&çları için önce istediğiniz uzunlukta zincir çekin, sonra bir kafes yapın, geri kalanını ise doldurarak zincir çekmeye başladığınız yere dönün.

piramit havlu
piramit:

  1. önce file kısmı yapın, sonra uçları.
  2. son olarak ise renkli iple kenarlara ve piramitlere şekil verin.”

çok teşekkürler serra.

30 thoughts on “e.g. 4: havlu kenarları

  1. daha yeni öekler koyun lütfen teşekürler
    rn

  2. ne kadar sık bişey devamlı isterimmmm

  3. gerçekten çok beğendim birsürü güzel resimleriniz var ellerinize sağlık

  4. neslihan says:

    ya daha güzel bi ornek iştiyom

  5. ben 11 yaşındayım ama dantellere bakmaktan çok hoşlanıyorum çok güzel örnekler var teşekkürler

  6. bırazda daha yenı ornekerden ıstıyorum

  7. gerçekten örnekeler çok eski ben böyle daha değişik daha güzel daha çarpıcı örnekler arıyorum lütfen dikkate alın artık

  8. dantelci says:

    ablacıgım neden bütün örnekleri görmek için siteyi kurcalamam gerekiyor sana nasıl ulaştırabilirim dantel örneklerini bunların çogu eski

  9. aman hiç beğenmedrim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>