Beşiktaş İsmek Sergisi Kurdele İşleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

bu hafta tam mesai çalışıp, siteye bol bol fatma’nın örneklerinden ekleyince, dün nazlı, kardeşi havva ve kanada’dan gelen serra ile buluşup kendimi ödüllendirdim.keşke herkes istanbul’da olsaydı da herkesle görüşebilseydik. neyse artık bir daha ki sefere. (nagihan da gelmeyi çok istemişti ama edirne’de olduğu için katılamadı. zaten dün de hastalanmış. geçmiş olsun arkadaşım.)

sabah güzel arkadaşlarla buluşup güzel bir kahvaltı ve sohbetten sonra güzel güzel güzellikleri seyretmeye gittik. ardından güzel güzel fotoğraf çekip, ne kadar güzel olduklarından bahsettik. sonra çektiğimiz güzel fotoğraflardan güzel bir kitap basmamız gerektiğini düşünüp oradan ayrıldık. beraberliğimiz boyunca havva ve nazlı konuşmak taraftarı; serra, ben ve hacer dinleme taraftarı olduk. karşı karşıya gelince insanın aklına hiçbirşey gelmiyor doğrusu. (en azından benim gelmedi :))

üstteki paragraftan birşey anlamadınız, değil mi?:) kahvaltıdan sonra beşiktaş’ta ismek’in sergisine doğru yola koyulduk. elişi sitesi sakinleri olarak günün anlam ve önemine çok uygun oldu gerçekten. ardından nazlı ile sergide bolca kurdele nakışı fotoğrafı çektik. serra makinesini getirmemişti. çok keyifliydi gerçekten. sergiden çektiğim fotoğraflardan bir kısmını sizin beğeninize sunuyorum. o kadar çok şeye kurdele nakışı yapmışlar ki; panolar, sandalye örtüsü, fotoğraf albümleri, bebek hırkası, ceket, terlik, abajur… geri kalan birsürü fotoyuda fırsat bulduğum bir zamanda foruma yüklemek düşüncesindeyim. fotoğrafları çekerken öyle dalmışız ki bayanın biri “siz bunlarla kitap çıkarırsınız artık” demişti :) benim en çok dikkatimi kurdele nakışları çekse de gerçekten güzel bir sergiydi. yer dar olduğu için ürünler biraz üstüsteydi. bu da fotoğraf çekme işini zorlaştırdı. ayrıca sergide bulunan birkaç maraş işi, hesap işi ve boyamayı da çektim. bize böyle güzel bir görsel şölen yaşattıkları için ismek beşiktaş bölge kursiyer ve hocalarına çok teşekkür ederim.

işte böyle güzelliklerle dolu bir gündü. hacer’in rahatsız olmasından dolayı biz biraz erken ayrılmak zorunda kaldık. buluşma üsküdar’da devam etmiş. neyse umarım bir daha ki sefere daha uzun vakit geçiririz. geçirdiğimiz güzel zamanlar için serra, nazlı ve havva’ya çok teşekkür ederim..
kurdele 1kurdele 2kurdele 3kurdele 4kurdele 5kurdele 6kurdele 7kurdele 8

12 thoughts on “Beşiktaş İsmek Sergisi Kurdele İşleri

  1. güzeller var ama daha genç modeller koyabilirsiniz

  2. Kübra hoşgeldin siteye. Maalesef el sanatları okumadığım için staj konusunda bir bilgim yok.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>