EG 62: Patchwork Çalışmaları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Patchwork Türkçesi yama işi olan bu güzel çalışmaları Tülay Hanım göndermiş, elleri dert görmesin :) Oldukça emek ve sabır isteyen elişleri. Annem terzi olduğu halde kız kardeşim de ben de dikiş işini pek sevemedik. Daha doğrusu o kadar sabır yokmuş bizde. Annem sabırla diker, söker müşteri beğenmezse tekrar söker tekrar dikerdi. Benim Annem sabır taşıymış hakikaten.

Patchwork galiba dikişin en sabır gerektiren dalı. Küçük küçük parçalara ayrılan kumaşlar sabırla, emekle ve bol zaman harcayarak birleştiriliyor. Fakat ortaya enfes güzellikler çıkıyor. Dünyanın en çok sabır gerektiren el işini hobi edinenlere selam olsun! Selam olsun sabırlı güzel insanlara!
patchworkpatchworkpatchworkpatchwork

One thought on “EG 62: Patchwork Çalışmaları

  1. Tülay harzadın says:

    Yayınladıgınız için teşekkürler Saadet hanım.Benim için büyük bir zevk bunları yapmak.Hobi olarak yapıyorum.Meslegim olmamasına rağmen çocukluğumdan beri yapıyorum.Sizlere de kolay gelsin selamlar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>