Kışlık Bayan Örgü Fikirleri-2

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Önceki yazı: Kışlık Bayan Örgü Fikirleri
Alıştığımız örgü modellerinden çok farklı, atkı şeklinde uzunca örülüp ardından sırt kısmından düğmelerle, önden ise bir broş yardımıyla tutturulmuş bir örgü modeli. Atkının yarısı desenli, yarısı daha düz bir şekilde örülüyor. Böylece ön ve arka kısmı farklı desenli görünüyor. İsterseniz şal şeklinde omuza atın, ister atkı şeklinde boynunuza dolayın ya da yelek olarak üstünüze giyin. Her mevsim giyilebilir. Çok amaçlı şeyleri seviyorum. Çünkü dolapta fazla yer kaplamadan birçok iş görmüş oluyor. Çeşitli kullanım şekilleri için tıklayın.
şal-yelek

Düz boğazlı kazakları hiç giyemem. Çok bunaltır beni. Ancak bu şekilde geniş yakalı bir kazak hem çok şık hem de çok daha rahat olabilir. Yalnız yaka epeyi geniş, kazağa uğraştığın kadar yakasına da uğraşmak lazım. Yakanın duruşuna bayıldım.
geniş yakalı örgü kazak

Yine her tarafı düz örülmüş yaka kısmının bir tarafına saç örgüsü tarzı bir desen, bir tarafına ise çizgili bir desen konmuş. Desenli, şekilli örgüleri örgünün tamamında değilde bir kısmında oldu mu daha ço kbeğeniyorum. Daha çok belli ediyor kendini. Hem de desenli örgünün yapımı zor olduğu için, örgünün bir kısmına konulunca daha da çabuk örülüyor. Kısa kollu yelek ya da kısa kollu hırka denebilir. Yabancı arkadaşlar arasında da oldukça popüler bir model.
örgü bayan hırkası

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>