Tavşanlı Örgüler 4: Bebek Battaniyesi ve Lifler

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Daha önceki tavşanlı örgü yazılarım;
Tavşanlı örgüler 1
Tavşanlı örgüler 2
Tavşanlı örgüler 3

Tavşanlı örgüler isimli yazı dizimin sonuncusuna gelmiş bulunmaktayım şükürler olsun. Bundan sonra daha tavşan falan görmek istemiyorum :)

Bugünkü yazı dizimizde tavşanlı bebek battaniyeleri ve bebe lifleri var. Her zamanki gibi üç boyutlu elişileri seven biri olarak bu battaniyeleri çok beğendim.
My creation
1. Ponpon kuyruklu tavşanlı örgü bebek battaniyesi, 2. ponpon kuyruklu tavşanlı bebek battaniyesi, 3. Bu tavşanlı battaniyeyenidoğan için örülmüş. Hem sıcacık hem de tavşan oyuncaklı çok şirin bir battaniye. Bebeğinizi sıcacık tutacak. 4. Orta kısmı sakalı iple örülmüş tavşanlı bebek battaniyesi bir tavşana ancak bu kadar benzetilebilirdi, sıcak ve yumuşacık.

Tavşanlı bebek lifi ya da el bezleri. Tavşanı çocuğunuz seviyorsa ona bir lif, siz seviyorsanız kendinize bir el bezi örebilirsiniz.
My creation
1. Kelebek, lale ve tavşan temalı örgü bebek lifi, 2. tavşanlı bebek lifi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>