Enli Çarşaf Dantelleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bazen çabuk bitsin kullanımı, bakımı daha kolay olsun diye daha pratik örnekler aranılır. Bazense örneklerin ağır olmasını isteriz, enli modeller ararız. Mesela gelinin yeni çeyizi serildiğinde, genelde en güzel, en ağır, en nadide parçaları serilir çeyizin, en çok emek verileni. Böyle zamanlar için geniş örnekler aranılır. Bugün gelin çeyizi serilirken kullanılabilecek ağır, enli, bol dolgulu modellerden paylaşıyorum.

İlk örnekteki alttaki minik çiçeklere ve pikonun uyumuna özellikle dikkat etmenizi isterim. Minik dantel çiçeklerdeki kalp deseni, pikoya uygulanmış. Gerçekten çok hoş bir düşünce olmuş. Uyum müthiş.
enli pike danteli

İkinci örnek dalgalı bir kenar danteli. Pikosu zor olacak bir model. Kenar pikosu da dalgalı yapılırsa çok hoş olur. Dolgulu kısımları üsttek örneğe göre daha az. Örneğin çıkarması zor olabileceği için tam köşe fotoğrafını da paylaşıyorum.
Enli dalgalı çarşaf danteliEnli dalgalı çarşaf danteli

Son örneğin yastıklarının fotoğrafını çekmişim. Üsttekilere göre daha enli bir model. Bu örneğinde alt kısmı dalgalı. Aynı şekilde dalgalı bir piko ile kombinlenebilir.
enli çiçek buketi çarşaf dantelienli çiçek buketi çarşaf danteli

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>