Pike Takımına Güllü Danteller-2

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Dün şiş bademciklerimin sızısıyla uyanınca hemen adaçayı kürüne başladım, çok şükür şu an çok iyiyim. Bademciklerimin ağrısı geçti, biraz halsizlik ve kırgınlık var. Aklınızda bulunsun bademcikler için adaçayı bir numara. Hemen hastalık ilerlemeden adaçayı içerseniz çok şifasını görürsünüz. Tabi hastalık ilerlese de içebilirsiniz farketmez. Çünkü adaçayı doğal bir antibiyotik. Eski zamanlarda adaçayı her hastalığın tedavisinde kullanılırmış. Gerçekten de çocuklarımın her türlü hastalığına adaçayı şifa oldu. Çocuklarına yapay antibiyotik içirmek istemeyen annelerin imdadına doğal antibiyotik adaçayı yetişiyor. Tabi hamile ve emziren annelerin adaçayı kullanmaması gerekiyor. Adaçayı hamilelerde bebeğin düşmesine, emziklilerde ise anne sütünün azalmasına neden olur. Bunlara da çok dikkat etmek gerekiyor. Gelelim güllü örneklerimize;

Önceki güllü örnekler için bakınız: Pike takımı için güllü dantel örnekleri

İlk örnek iri, dolgun güllere sahip bir dantel örneği. Bol dolgulu. Pikolarına dikkat edin. Aynı piko dantelin altına dalgalı, üstüne ise düz olarak yapılmış. Piko dikişleri örneği ortaya çıkarmış.
güllü pike danteli

İkinci örnek oldukça geniş güllü bir kenar danteli. Üstteki örneğe göre daha az dolgusu var. Daha geniş hem de dolgusu daha az, gül örneği arayanlar için bu ideal. Dolgu kısımlarını siz de benim gibi zor tutuyorsanız aklınızda, bu örnek tam bize göre.
güllü pike danteli

Bu örneği görünce, örneğe “yengeç gül” demek geliyor içimden. Gülün yanlara doğru uzanan yaprakları bana yengeci hatırlatıyor. Yine piko kısımlarına çok dikkatli bakın. Pikolar dantelin altında ve üstünde dalgalı yapılmış. Pikoları görmeniz için özellikle geniş fotoğrafladım.
yengeç güllü pike danteli

Son güllü örnek ise çerçeveli bir gül örneği. Diğerlerine göre daha ensiz bir örnek. Önce beyaz renkli kısmı örüp, pikenin rengine karar verince, güllerin üzerine çerçevesini ve alt uçtaki ibibikleri geçebilirsiniz. Dantelleri büyütüp örneklerini rahatça çıkarabilirsiniz. Hatta zincirlerini bile sayabilirsiniz.
güllü pike danteli

One thought on “Pike Takımına Güllü Danteller-2

  1. sibeltunay says:

    Saadet£ciğim,nerdeyse bu ada çayı ve kekik karışımını bende yıllardır yapıyorum.Geçen hafta inan boğazım yanmaya başlayınca bunu yaptım sabah akşam demledim.İlaç almadan geçirdim.Kronik bademcikliydim ben.Ben bir tutamda kekik atıyorum,anti septik gibi oluyor.Birde benim bir uygulamam var ki oda müthiş.Yıllar evvel arkadaşımdan almıştım.6-7 sarmısağı,bircezvenin üzerinde süzgeçe koy buharda onları 5 dakka pişir kabuklu halde, yumuşasınlar.O kokulu sarmısağın ne acısı ne de sertliği kalıyor,aynen kestane gibi şeker tadında oluyor.Çocuklara,kendine bunu dene sen de seveceksin.Bunuda adaçayının yanında ihmal etme.En güçlü antibiyotiktir sarmısak.Ben bunları yaparak ameliyattan kurtuldum.Çocuklarım küçükken bilmiyordum bu otların faydalarını.Malesef onlar 7 yaşında ameliyat oldular.Hoşcakal.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>