İğne Oyalı Fiyonk Havlu

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

İkizlere tuvalet eğitimi vermeye çalıştığım şu günlerim oldukça yoğun geçiyor. Birbirlerine heves edip kolayca alışırlar derken durum hiçte öyle olmadı. Annelik bütün yoğunluğuyla hissettiriyor kendini böyle zamanlarda. Sabır ve sinir nöbetleri arasında gidip geliyor insan.

Bu havlu oyası oldukça değişik bir örnek. İğne oyasıyla üçgen şeklinde yapılan kısımların üzerine simli iple fiyonk işlenmiş. Aynı teknikle başka işlemelerde yapılabilir üzerine. Hatta havlunun üzerindeki şekle benzer çiçekse çiçekte, yıldızsa yıldız işlenebilir.
iğne oyası fiyonk havluiğne oyası fiyonk havlu

Tagged with 

One thought on “İğne Oyalı Fiyonk Havlu

  1. Sibel Küçük says:

    Saadet’ciğim bende seni merak etmiştim bir uğruyayım dedim.İkizler aman bu yaz öğrensin tuvaleti,kışın rahat edesin.Hoşcakal.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>