Banyo Lifleri & Keseler

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bu lif örneklerini Ramazan’da iftara gittiğimiz Rukiye Abla’da çektim yine. Lifler genelde bilindik tarzda desenliydi. Yalnız liflerin biri çok farklıydı. Rukiye Abla motif makinesiyle şal yapmaya alışmak için öğrendiği motifler ziyan olmasın diye birleştirip bir lif yapmış. Rukiye Abla’nın elbetteki ilk ve son uydurması bu değil. Yaptığı herşeye kendinden birşeyler katmayı seviyor Rukiye Abla.
motif makinesiyle banyo lifi

Bu liflerden solda dolgulu olan lifin yapmasının çek zevkli olduğunu duymuştum. Zaten lif örmesi gerçekten çok zevkli. Sağdaki lifte yıldız şeklinde örülmüş. Fotoğrafları büyüterek örnek çıkarabilirsiniz.
dolgulu banyo lifi yıldız banyo lifi

Aynı goncalı örneğin hem lif şeklinde hem de kese şeklinde örülmüşünü görüyorsunuz. Bu keseler keselenmekten çok çeyizde güzel görüntü için kullanılıyor. İçerisine sabun konularak banyoda dekor amaçlı kullanılıyor. Diğer kese düz desensiz örülmüş ama düğmeleri de unutulmamış.
goncalı banyo kesesi ön görünüş goncalı banyo kesesi arka görünüş goncalı banyo lifi yakalı banyo kesesi

Son lif örnekleri ise artık her çeşit desenin uygulandığı desenli lifler. Yakında sanırım bayanlar tarafından goblen gibi manzara resimleri de liflerin üzerine işlenmeye başlanacak.
laleli banyo lifi çiçek yaprak banyo lifi menekşeli banyo lifi
Umarım “bunlar çok az daha örnek yok mu?” diye yorum bırakan arkadaşlara bu 9 lif örneğiyle yardımcı olabilmişimdir :)

Tagged with 

One thought on “Banyo Lifleri & Keseler

  1. tam da bu tip desenli lif örneği arıyordum, denk geldi. rukiye ablanın da eline sağlık

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>