Gönen’den İğne Oyalı Havlu Uçları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Fotoğraf arşivimi gözden geçirirken 2 sene önce kermeslerde çektiğim iğne oyalı havluları buldum. Bu seneki kermesler için iğne oyalı havlu örnekleri arayanlara da bir katkımız olsun. Bu iğne oyalarının Gönen’li hanımlar tarafından yapıldığını biliyorum. Kermes için Balıkesir’e gidilip havlu kenarları yaptırılmış.

İlk havlu ucunun ortası ve kenarları tığla dantelden yapılmış. Uç kısımları ise iğne oyasıyla yapılmış. Bu oyanın bir benzerini de hatırlarsanız Sevgili Nigar bizimle paylaşmıştı. Benzer şekildeki iğne oyası için tıklayın.
iğne oyalı havlu ucu

Alt kısmında gördüğünüz diğer havlular tamamen iğne oyasıyla yapılmış. İğne oyalı havlu uçlarının detaylı görünümleri için üzerlerine tıklayıp büyütebilirsiniz. Örnekleri çıkararak büyük bir iştiyakle yapan okurlarımı da dikkate alarak yeterince büyük yüklüyorum fotoğrafları. Resimleri büyütüp isterseniz bilgisayar ekranından isterseniz çıktısını alıp kağıda bakarak rahatlıkla çıkarabilirsiniz örnekleri.
iğne oyalı havlu ucu

iğne oyalı havlu ucu

iğne oyalı havlu ucu

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>