Örgü Oyuncak Kedicik

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Üniversiteden çok sevdiğim arkadaşım Ayfer bu ara oyuncak örme merakının başladığını, örmek için sitede oyuncak örneği aradığını ama bulamadığını söyleyince bu kediciği ekledim. Kediciği Deniz Abla kendisi örmüş. Hatta dükkanda olmadığı için ben zahmet etmeyin desemde kediciği evden getirtmişti arayıp. İyiki çekmişim fotoğrafını. Sitenin ilk örgü oyuncak örneği oldu bu kedicik. Daha önce de ponpon oyuncaklar ve anahtarlıklar yazımda ponpondan yapabileceğiniz oyuncak örnekleri vardı hatırlarsanız.

Deniz Abla kedinin yapımından bahsetmişti ben fotosunu çekerken. Aklımda kaldığı kadarıyla söylemem gerekirse. Kedicik sakallı ipten şişle örülerek yapılıyor. Üç parçadan oluşuyor. Baş, gövde ve kuyruk. Baş için kare bir parça, gövde için uzunca dikdörtgen bir parça, kuyruk için de ince uzun bir dikdörtgen örülüyor. Dikilip içi elyaf dolduruluyor. Ayak kısımlarının nasıl yapıldığını çok net hatırlamıyorum.

Bu ara hazırladığım bir yazı daha var oyuncaklarla ilgili. Hem sizlerin hem de Sevgili Ayfer arkadaşımın çok hoşuna gideceğini düşünüyorum. Artık, eski, elden çıkarmayı düşündüğünüz şeylerle oyuncak yapımları. Çok yakında.

örgü kedicik

örgü kedicik

Tagged with 

2 thoughts on “Örgü Oyuncak Kedicik

  1. kediden benimde var beyaz bıyıksız ama çok daha güzel
    anneannem hediye etti

  2. Annemin bir komsusu da beyazindan orup anneme heiye etmis. Bu ara bunlar moda galiba, baska yerlerde de gordum.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>