Sakallı İpten Klozet Takımları

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Daha önce bana birçok kere sorulduğu halde elimde örnek olmadığı için gösterememiştim. Sonunda Deniz Abla’nın dükkanında görünce fotoğrafını çektim sakallı ipten takımların. Yine sakallı ipten perde de vardı orada. Hem de çok şık birşeydi. Fakat diğer elişlerini fotoğraflarken unutuvermişim onu çekmeyi.

Sakallı ipten klozet takımlarını örerken bazıları şiş bazıları tığ kullanıyor. Bence şişle örmek daha kolaydır. Fakat tığla istenilen şekli verebilmek mümkün. Yalnız dikkat edilmesi gereken bunlarda kullanılan sakallı ipler daha kalın oluyor. Ya da iki kat yapınca da güzel oluyormuş. Diğer lif, örgü yapımında kullanılanı ince olur buna dikkat etmek gerekiyor. Sitede ördüğüm sakallı ipten lifleri görmek için tıklayın.

Bu nazar boncuğu şeklindeki klozet takımı; sakallı ip ve tığla ortadan başlanarak örülmüş. Üstteki paspas olarak, atındaki ise klozetin önüne örülmüş. Artık klozet kapağı için pek yapılmıyormuş.
sakallı ipten nazar boncuklu klozet takımı
sakallı ipten klozet takımı

Bu kalpli klozet takımı ise; sakallı ip şişle örülerek yapılmış. Eğer örgüde desen kurmayı başaramayanlardansanız ya da sizinkini daha farklı süslemek istiyorsanız ponponlardan çiçek yaparak süslemeyi düşünebilirsiniz. Ponponlardan çiçek yapımını yazdığım yazımı okumak için tıklayın.
sakallı ipten klozet takımı

9 thoughts on “Sakallı İpten Klozet Takımları

  1. ya cok guzel olmus gercekten ya ama gerek yok yapmaya ne kadar hos guzel klozet takımları var

  2. sema bostancı says:

    merhaba nazar boncuklu örnek olan klozet takımınızı çok beğendim daha açık tonda mavi ip kullanıyomusunuz bu çok koyu benim istediğim dah açık olmalı gök mavisi gibi sipariş alıyomusunuz bana gerekli bundan almak istiyorum kaça yaparsınız lütfen acil irtibata geçelim.

  3. Birşey sormak istiyorum bu klozet takımı örerken haroşa mı örülüyor yoksa düz mü.

    Bunlardan kilim de yapabilir miyim

  4. gülsemin says:

    ya tığ ile yapılan klozet takımı gördüm arkadaşta çok harika örnegini vermek istemedi bende üstelemdim sakallı ipten oluyor plastık halkarın içine dokuyosun muhteşem oluyo acaba bilen varmı?

  5. Nur Bolelli says:

    daha fazla örnek yayınlamanızı ve bu örneklerle ilgili ilmek sayılarını belirtmenizi istiyorum.birde örgüde çok usta olmayanlar için yapılışı ayrıntılı hatta video olarak yayınlansa çok daha mutlu oluruz.

  6. çocuk odasına halı örmek istiyorum bunlardad faydalanıyorum

  7. baslıca cok dandik

  8. daha cok ornek koymalısınız bu orneklerı zaten bılıyoruz

  9. saadetçim bende öriyom ama bitmedi. esra kızkardeşim australtyda kendine örmüş geldiğinde ip alıp bizede başladı ama bitiremedi bana kaldı onlar…yapıyomnda yazın pek olmuyo :)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>