Tığ İşi Şal Örnekleri

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Düğünlerin sıklaştığı şu zamanlarda gelin bohçası için şal örneği arayan kayınvalideler ya da çeyizi için şal örneği arayan gelinler için bu örnekler. Zaten bu örneklerden biri gelin bohçasında yerini almak üzere hazırlandı. Bilin bakalım hangisi?

Şallar krem rengi yumuşak simli iplerle örüldü. Bence örümcek heryere olduğu gibi şallara da bir başka yakışıyor. Benim gibi örümceksever biriyseniz bu örnekler sizin için ideal:)

İlk şalın örneği Kütahya’dan gelmişti. Aynur Yengem çok beğenip örmüş. Şal alt uç kısımdan başlanarak örülüyor. En son örümcekler dönülüyor.
tığ işi şal
tığ işi şal

Bu ikinci şalın benzerini bir okuyucum göndermişti siteme. Fakat bu fotoğraf daha net olduğu ve kenar kısımları da diğer şaldan farklı olduğu için ekledim.
tığ işi şal

Tagged with 

11 thoughts on “Tığ İşi Şal Örnekleri

  1. bu model tepsi örtüsü olarak yapmştım neden şal olmasn:)

  2. hakikaten kac siteye baktiysam yalnizca resim var…oda gerekli tabide…hani yapilisinida yazsaniz …insanin yalnizca resime bakip yapabilmesi cok guc…umarim nasil yapildiginida yazarsiniz..memnun oluruz…selamlar

  3. arkadaşlar resmini koyup bakın güzel olmuş mu demek, övgü toplamak kolay. yapılışını da tarif edin de beğenenler de yapabilsin kendilerine. fotoğraf göstermekle paylaşım olmaz asıl yapılışını açıkladığınızda bir şeyleri paylaşmış olursunuz.

  4. danteller kendini adayacak şekilde olur ben 13 yaşındayım ama her tür dantel yaparım ……… bazen yaqpamadıklarımda oluyo tabi size başarılar dilerim………………………………………………………………………………..

  5. peki iyi güzel ama benim yaptığım şalı nasıl size göstersem harika oldu böyle payalşaımınız warmı???

  6. çağdaş türkoğlu says:

    çok güzeller daha da fazla yapın yapınında eline sağlık

  7. bence cok güzel bana da örebilirmisiz örüpte yollaya bilirmisiniz paRASI NE İSE veririm bybybybyby

  8. hıç guzel değil.bence daha guzel ıcatlarda bulunmak yararr…:D

  9. münevver says:

    şal modelleri çok güzel ellerinize sağlık ama yapılışını yollamanız mümkün mü acaba?yollarsanız çok sevinirim.

  10. merhabalar 2nçi sıradaki şal modeli bir harıka ellerinize saglık.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>