Güllü+Halkalı Mutfak Danteli

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Aynı dantelin farklı şekilde yapılan uygulamalarını gösteriyorum bugünde size. Bir peçetede örnek bütün olarak uygulanırken diğerinin tamamı dantel olarak örülmüş. Yine farklı şekildeki buzdolabı örtüsü uygulamaları var. İki örneğin üzerinde birinde gül, diğerinde ise minik güller çalışılmış. Hele halkalı olan buzdolabı örtüsününün de ayrı bir güzelliği var, tabi yıkanırken halkaları kopmadıkça:)

Bu mutfak takımlarından birini kermeste diğerini ise birkaç ay önce taşınan komşum Zeynep’te çekmiştim. Farklı şekillerde uygulanan dantelleri göstererek, sizlerin de farklı tarzlarda uygulamalarınıza yardımcı olacağını düşündüm. Umarım yanılmamışımdır.

İlk örnekler peçeteler. Bazıları mutfak takımarında uç dantel arıyor, bazıları ise bütün dantel arıyor. Pikosuyla ayrıca uğraşmak istemeyenler sanırım bütün danteli tercih ediyor. Bir de bu aralar öğrendiğim hertarafı dantel mutfak takımları var, bir ucunda ayrı örnek diğer ucunda ayrı. Sanki iki mutfak takımınız var gibi serebiliyorsunuz. Kermeste o çeşit bir örnekte çekmiştim. Bir ara ekleyeyim.
bütün dantel mutfak peçetesi
üçgen dantel mutfak peçetesi

Kermeste çektiğim güllü takımda halkalar sanırım hem mutfak perdesinin hem de buzolabı örtüsünün uçlarını süslüyordu. Eğer halka kullanmak istemiyorsanız diğer örnekten yapabilirsiniz.
dantel mutfak perdesi
dantel buzdolabı örtüsü

Bu da güllü örneğin mutfak masası için masa örtüsü. Tabi isteyenler aynı örnekten fiskosta yapabilirler. Masa örtüsünün orta kısmının ve yanlarının detay fotoğraflarından örneklerini rahatça çıkarabilirsiniz.
Resim 371
dantel mutfak masa örtüsü
dantel mutfak masa örtüsü
dantel mutfak masa örtüsü

Tagged with 

3 thoughts on “Güllü+Halkalı Mutfak Danteli

  1. merhaba nuray
    sitedeki örnekler satılık değil, yalnızca örnek çıkarmak içindir.

  2. iyi günler.satılık mutfak takımı arıyorum.takımı çok beğendim.elinşzde satılık varmı ve varsa fiyatı ne kadardır.teşekkürler

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>