Kurdele Nakışı Güllü Havlular

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bu iki havluda da aynı kurdele tekniği kullanılmış. Beş bacaklı gül tekniği ya da bilinen diğer adıyla örümcek gül tekniği. Güllerin orta kısımlarına ve dallarına inci ve boru boncuk işlenmiş. Sitede örümcek gül olarak aratıp yapımını öğrenebilirsiniz. Diğer yaprak ve gonca kısımlarının yapımını da gene sitemde bulabilirsiniz. Örümcek gül yapım tekniği.

Güllü şeyler genelde biz bayanların vazgeçilmezi. Tüm çiçeklerin içinde gül birinci. Bence ikinci de lale olmalı. Siz ne dersiniz?

kurdele nakışı güllü havlu

kurdela işi havlu

9 thoughts on “Kurdele Nakışı Güllü Havlular

  1. perihan says:

    kurdele nakışını nasıl yapabiliriz.videosu var mı

  2. çok hoş olmuş bu tarz el becerileriyle ilgileniyorum fakat nasıl yapıldığını göremedim yardımcı olursanız sevinirim…:)

  3. merhaba havluları gördüm çok beğendim bu tür şeylerle ben de ilgileniyorum. bence ya gül olmalı ya da lale çünkü karışık hiç bir şeyi sevmiyorum. TEBRİKLER.

  4. örnekler çok güzel bekar kizlar buralardan tamamlayabilir çeyizlerini daha farklı örneklerde yayınlarmısınız.

  5. birgül merhaba
    Örneklerini fiyonk.net@gmail.com adresime gönderebilirsin.

  6. bende cok güzel yapıyorum ama nasıl buraya gönderecegım bilmiyorum yardım edersenız memnun olurum

  7. süper olmuş ama daha fazlasını istiyoruz:)

  8. harika havlular bunlar çiçekler nasıl yapılmış merak ettim

  9. 3 numara da papatya olsun diyorum ben :)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>