3 Yılın Ardından…

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

From LightSpectral
2004′ten bu yana elişi örneklerimizi paylaştığımız fiyonk elişi günlüğü, aralığın 16′sında 3 yılını doldurdu. Ayın 15′inde ben de evdeki bize ayrılan bant genişliğini bitirdiğim için, o günden bu yana kendime ceza verip, internete girmedim.

3 yıldır 295 yazı, 4148 adet yorum, yazıların içerisinde 600 civarında elişi örneği paylaşmışız. Yani eğer basılırsa oldukça kalın, içinde herçeşit elişi örneğini barındıran bir elişi kitabı yayımlanmış olur. Tabi kitaplarda video gösteremeyeceğimiz için kitaplara sığmayacak bir genişlik var fiyonk’ta:)

Evet bu sene bir farklılık olarak 2005′ten bu yana kendi çektiğim elişi videolarına ek olarak, yabancı videolara da ağırlık verdim. Sonuçta bu bir paylaşım ortamı. Ben nasıl kendi yaptıklarımı tüm dünyayla paylaşıyorsam, yabancı arkadaşlar da paylaşıyor. (Önemli olan harcanan emeklere saygı duyarak, kaynağını belirterek kullanmak!) Ve böylece bilmediklerimizi de öğreniyoruz. Mesela örgü de birtek haroşa ve düzü bilirken, çok çeşitli örgü şekillerini yabancı arkadaşların videolarında görüp öğrendim. Mesela selanik bunlardan biri. Önce videosunu görüp Annem’e gösterdim. Ardından ismini öğrendim işte böyle. Zaten bu kadar çok şeyi benim bilmeme imkan yok.

26 yıllık bir ömre hem okul hayatı, hem 2 çocuk sığdırmak hem de bütün aklınıza gelebilecek elişi tekniklerini öğrenebilmek, sizce de biraz abartı olmaz mı? Ben biryandan öğreniyorum bir yandan da öğrendiklerimi paylaşıyorum. Zaten bir videoyu birçok kez çekmek, ardından titizlikle hangisini seçeceğine karar vermek vs vs. O kadar çok zamanımı alıyor ki, bütün bu teknikleri bilip, videoları çekmeye kalksamda ömrüm vefa etmezdi sanırım:) Önemli olan olanların üzerine bir taş daha eklemek bence. Eğer yapılan birşeyler varsa bunlardan yararlanırım, ardından üzerine bir taşta ben eklemeye çalışırım. Hayat bu işte. Herşeyi yeni baştan yapmaya kalkarsanız, hiçbirşey yapamazsınız.

3 yıldır beni bu zorlu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim!

4 thoughts on “3 Yılın Ardından…

  1. niice 3 yıllara diliyorum canım .iyi ki seni tanıdım.senin yüreklendirmen ve desteğinle bende bu günlerdeyim..
    dediğin gibi paylaşılan her şey ciltlere sığmaz .ben hepinizi tanıdığım ve böyle güzelliklerle olduğum için çok mutluyum.
    çok teşekkürler canım.

  2. Saadet hanim merhaba
    sitenizi uzun zamandir ziyaret ediyordum, bende blog actim ve sizi arkadas listeme eklemek istiyorum izninizle, Bu guzel calismalarin devamini dilerim, sevgiler…

  3. 3, yılımız herkese hayırlı olsun.umarım hep birlikte 33 yılı deviririz…

  4. Örgü günleri # 9 un ev sahibi benim bu ay. konumuz bebek yeleği. katılımlarınızı bekliyorum. son tarihi 15 Ocak olarak belirledim ama yorumlara göre uzatabiliriz. ayrıntılar için bloguma beklerim. sevgiler..
    nurcan

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>