Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Gönen iğne oyası havlu kenarı 2 Gönen iğne oyası oda takımı

Siteye yorum bırakan bazı okuyucular iğne oyaları örneklerini maillerine göndermemi istemişler. Tabi bunu her istek için ayrı ayrı yapabilmem imkansız. Az önce, fotoğraflarını çektiğim elişlerinden hangisini ekleyeceğime bir türlü karar veremeyince, ben de iğne oyası örneği isteyen okurları kırmayıp ekliyorum bu örnekleri. Zaten uzun zaman olmuş iğne oyasına ara vereli. Gönen iğne oyası havlu kenarı 1

Çok sevgili komşum Selma’nın kayınvalidesi Gönen’den almış bu iğne oyalarını. Motifli üçgen şeklindeki havlu kenarı, tam ağır havlu kenarı yapmak isteyenlere göre. Alt taraftaki iğne oyası motifinin detaylı fotoğrafını büyüterek örneğini çıkartabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz gibi aynı motiften oda-vitrin takımı da yapılmış.

Yeşil olan havlu kenarından gözünüz görüyor, gönlünüz de sevdiyse ve iğne oyasında maharetliyseniz karyola-pike takımı da yapabilirsiniz. Bu havlu kenarının alt kısmına bir bez dikilmiş. Oyanın zarar görmemesi için havlu kenarı bu kısımdan havluya dikilirmiş. Bunu da o gün teyzeden öğrenmiş oldum.

İğne oyasında ve danteldeki bu özelliği çok seviyorum. Bir örneği, motifi pekçok yere Gönen iğne oyası oda takımı vitrin takımı motifuygulayabiliyorsunuz. Kalıplara bağlı olmaya gerek yok. Havlu kenarını pike-çarşaf kenarı olarak uygulayabilirsiniz ya da tam tersi. Ve ya motifleri birleştirip üstteki gibi bir oda takımı, çeşitli örtüler, tepsi örtüsü yapabilirsiniz.. O yüzden havlu kenarı ararken sitedeki diğer kenar örneklerine de bakmanızı tavsiye ederim. Ya da değişik fikirler arıyorsanız yazılarımda bulabilirsiniz.

Bugün de yaza yaza bitiremedim. Aklıma devamlı birşeyler geliyor yazmak için. Neyse hadi bu son paragraf :) Aynı motifli örneğin sanırım dantelini de görmüştüm. Ama iğne oyasında bambaşka bir narinlik, zerafet sözkonusu. Örneği beğendiyseniz ama benim gibi iğne oyası bilmeyenlerdenseniz bence dantelle de deneyebilirsiniz. Eğer bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum diyenlerdenseniz işte buyrun sizin için; iğne oyası teknikleri.

34 thoughts on “Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı

  1. örnekler çooooooooook guzel

  2. ya biraz ağır iğne oyaları koysanız hepsi çok basit geliyor, hem
    de bizim yaptıklarımızın hepsi var!!!!!! :)

  3. güzel şeyler var ve de çok hoş

  4. çok güzel modellermiş çok tşkr edrm

  5. aynur şalambar says:

    merhaba yaratıcı ev hanımları,muhteşem örneklerinizle biz bayanları büyülüyorsunuz.bende iğne oyası danten ve yün işleriri seviyor devamlı fikir üretip birşeyler yapmaya çalışıyorum.özellikle iğne oyaları hakkında.ben değişik örnekler çıkarırım.bende yaratmayı sevenlerdenim.acaba bana yardımcı olup bende bir şekilde para kazanmam mümkünmü,…allaha emanet olun.numaram 0534 2236023.

  6. daha güzelleri yokmu ya bunlar hep eski örnekler hepsi banallllll

  7. lütfen daha çeşit örnekler getiriniz değerli site kurumunuza rica ederim bekliyoruz…

  8. daha çeşitli modeller gelsin

  9. ben çok begendim tebrik ederim

  10. hep aynı örnekler degıstırın artık aynı seylerı gormekten bıktım

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>