Bebek Hediyesi 3: Atkı-Bere Takımı

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Bebek hediyeleri serisini bir an önce bitirmek istiyorum. Gerçi hiçte bitecek gibi görünmüyor. Olmazsa ara ara verir öyle bitiririm. Şimdiye kadar verdiklerimden başka 3 yelek, bir alt açma minderi ve bir de portbebe var ekleyeceğim. Yeleklerin nasıl örüldüklerini bilmediğim için bilen birini bulup anlattırmam lazım. Site okurlarından bu konuda bana yardım edebilecek bir arkadaş olursa yardımlarını beklerim.

Amcamın kızı Fatma süveterin yanında bir de bu atkı-bere takımını hediye etti. Yapılışı gayet kolay. Atkı 2 ters 2 düz olarak örülmüş.

atkı-bere

Şapka ise düz örülmüş. Ve ikisi de ponponlarla süslenmiş. Araç-gereç kullanmadan adım adım ponpon yapmayı öğrenmek için bakınızvideolu ponpon yapımı.

Fotoğrafın detaylı görünümü için üzerine tıklayıp gelen sayfada fotonun üzerindeki büyütece (yanında all sizes yazan) tıklayın.

Geçen gün aşıya giderken taktık bu takımı. Tam Eyüp’e göre oldular. Sıcak sıcak gittik aşımızı olmaya. Fatma benden epey dua aldı yani. Eğer size de dua edilsin istiyorsanız durmayın bir an önce örmeye başlayın bebek bekleyen yakınlarınıza, arkadaşlarınıza :) 

Kardeşim Hacer en son bana gelişinde elime tutuşturdu gene bir havlu. Bir gül ağacı işlemeye başladım kurdele nakışıyla. Tabi sap işlerini Hacer’e yaptırdım herzamanki gibi. Şimdi kurdele kısmını yapıyorum. Bakalım ne zamana biter. Çıkmaz ayın sonunu bulur herhalde çocuklarla beraber :)

Tagged with 

One thought on “Bebek Hediyesi 3: Atkı-Bere Takımı

  1. güle güle kullanın cicilerinizi..
    bu arada gaz sorununuza çare bulmanıza sevindim.duymadığım bir yöntemdi doğrusu

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>