E.G. 44 : Pembeli – Mavili Çanta

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Nursen Hoca bu kurdele nakılşlı çantayı göndereli bayağı oluyor. Ama ben eklemeye ancak fırsat bulabildim. Malumunuz internete yeni kavuştum. Çantadan sonra bir de bebek pikeleri var sırada gene Nursen Hoca’nın yaptığı. Onları da umarım en yakın zamanda ekleyebilirim. Ayrıca oklava örgüsü şalın fotoğrafını bugün çekmekmiş kısmet. Bir komşum kızının öğretmenine örmüş. Çok beğenileceğinden eminim.

Gelelim çantaya; Nursen Hoca mailinde çanta için şöyle söylemiş: “Bu da yeğenime yaptığım bir çanta. Yaprakları ve dalları hazır cuma pazarında satılıyor. Yapanlara kolay gelsin.”

çanta

Sanırım güllerin yapımı biraz farklı. Ama siz sitede yapılışını gösterdiğimiz güllerden de kıvırıp dikebilirsiniz. Diğer tomucuk ve zincir işiyle yapılmış çiçekleri de gene derslerde bulabilirsiniz. İşte yararlanacabileceğiniz dersler:

ders 6: kurdele ile katlamalı gül yapım tekniği

ders 5: kurdele ile gonca yapım tekniği

ders 2: kurdele ile tomurcuk yapım tekniği

Ayriyeten sitede önceden gösterdiğim -değişik teknikler kullanılarak yapılmış- çanta modellerini, kolaylıkla bulabilmeniz için aşağıya ekliyorum: 

e.g. 2: lila çanta

boncuklu çanta

yazlık çanta

kurdele işi çanta

poşet çanta

artık deriden çanta

E.G. 2: lila çanta>

5 thoughts on “E.G. 44 : Pembeli – Mavili Çanta

  1. videoları açamıyorum kurdela nakışını çok beğeniyorum ama yapamadım bir türlü burdaki herşey çok güzel olmuş elinize sağlık…

  2. adife çitak says:

    ben ev hanımıyım 22 yaşındayım çantalar bi harika olmuş süpeeeeeeeeeeer

  3. cok sık baska lafa gerek yok
    ,

  4. Nersen hanımın ellerine sağlık mükemmel olmuş. bu çiçeğinde yapım tekniğini bekleriz…

  5. Bu canta da cok guzel olmus, Nursen hanimin eline saglik. Cok hos seyler paylasmissin pespese. Internetine kavustun, seni tutana askolsun galiba. :)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>