Fatma’nın Çeyizinden Son Parçalar

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Sonunda günlerdir yayınladığım amcamın kızı Fatma’nın çeyizinin de sonuna geldik. Fatma’da çektiğim son fotoğraflar bunlar. İki havlu kenarı, tığ işi patik (çetik) ve kasnak lifleri. Örnekler birbiriyle ilgisiz oldu. Ama daha da uzarsa hem ben hem de Eylül çat diye çatlayabilirdik ortadan.:) Niye derseniz çünkü sırada eklemem gereken Eylül’ün gönderdiği; annesi için işlediği kurdele işli bir havlu var. Ardından da bu ara hamaratlığım tutup benim yaptığım örnekler var. Onları da eklemek için sabırsızlanıyorum. O yüzden birbiriyle pek ilgisi olmayan örnekleri bir postada verip aradan çıkarmak istedim.

Kasnak lifleri altıgen kasnaklar da yapılıyor. Birara nasıl yapıldıklarını çekip eklemek istiyorum. Bakalım ne zamana kısmet olur. Bakıyorum da mayısın başından beri Fatma’nın örnekleri bizi idare etmiş. Bu vesileyle de Fatma’ya çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.
havlu kenarı 1 havlu kenarı 2 tığ işi patik kasnak lifleri

16 thoughts on “Fatma’nın Çeyizinden Son Parçalar

  1. mrb patiğin nasıl yapıldığı hakkında kısabilgi istiyorum cok güzel bir örnek cok beğendim ama başlayamadım sevgiler

  2. Fatmacım öncelikle oyalarının modsı geçmiş pek beyenmedim.Ama başarılı çalışmalarından dolayı seni kutlar başarılarının devamını dilerim.fAKAAAAAT tavşanlı oyalarından sitede görmek çok isterim ilgili arkadaşlardan rica ederim bu sitede tavşanlı oyalarınıda kütahya oyalarınıda görmek istiyoruz.

  3. meraba arkadaşlar dantel işleri çok güzel olmuş

  4. _http://bp1.blogger.com/_IlvZv9B_ZBs/Rl5DgX58_xI/AAAAAAAAAWk/TKt68jno1Ns/s1600-h/fghfdjhfy.jpg
    buraya bak fatma oke.

  5. fatma çok uğraşmaışssın emeğine sağlık ama bunların modası geçti.daha güzelleri çıktı.yeni bi dantel kitabı almanı tavsiye ederim..abla tavsiyesi.çeşit yap biraz.

  6. liflerin cok gusel olmusss.lif örneklerinin yapılısini yazar mısınız?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>