Motifli Danteller

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

Fatma’nın modellerine bir posta arayla devam ediyorum. Bunlar da fatma’nın motifli örtüleri. Baştaki örnek kanser işi. Gerçekten iyi sabır varmış fatma’da. Çok iyi hatırlamamakla birlikte yuvarlak kanser işi olanı yatak odası takımı, diğer minik motiflisi salon takımı, altta baklava dilimli olanı ise tepsi örtüsüydü sanırım. motifli dantel tepsi örtüsü Bu hafta Fatma’nın örneklerini bitirmeye çalışacağım. Çünkü benim yaptıklarım birikmeye başladı. Yalancı iğne oyasından oda takımı yaptım. Bir de havlu işledim. Şimdi de karyola takımı örmeye başladım. Fatma’nın örneklerinden de eklemem gereken bebek yelek – süeterleri, güllü dantel oda takımı, havlu kenarları, tığ işi patik ve kasnak lifleri kaldı. Sanırım 5 postada tamamlayabilirim.

Not: Fotoğraflara tıklayıp gelen sayfada resmin üst kısmındaki “all sizes” tıklayarak örneklerin büyük hallerini inceleyebilirsiniz.
motifli dantel tepsi örtüsü
kanser işi dantel örtü motifli dantel örtü

78 thoughts on “Motifli Danteller

  1. Teşekkürler Suna aramıza hoşgeldin :)

  2. siteniz çok güzel ilk defa girdim çok beğendim

  3. dantelleriniz çok güzel böyle bir sayfa açtığınız için teşakür ederiz.

  4. daha çok kenar dantelleri istiyoruz

  5. dantelleriniz çok güzel çok begendık

  6. müzellife says:

    sitenizdeki dantelleri çok beğendim daha çok dantel örneği koyun:))))

  7. çok güzel danteller bayıldım hatta bende örneğini çıkarıyorum şu siteye azcık daha dantell koyulsun bence:))))))))

  8. bunlar çok eski model yenileri olsa daha iyi olur hadi kolay gelsin

  9. ben en çok kanser işini beğendim. ama uğraşılacak gibi değil:)bu arada dantellerin fazla yorum almamasından kimsenin dantelle uğraşmak istemediği sonucuna varıyorum…ama Saadet hanım siz uğraşıp bizim beğenimize sunduğunuz için size çok teşekkür ederim..

  10. Hepside harika modeller…
    Fatma Hanımın eline, paylaşım için ayrıca teşekkürler….

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>