fincanlı mutfak takımı

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

bu mutfak takımını annem seneler önce işlemiş. galiba ben minik, sade, basit şeyleri daha çok seviyorum. birkaç iğne darbesiyle yapılan bir nakış ya da birkaç fırça darbesiyle yapılmış bir resim her zaman için ilgimi çeker ve ellerimle havada aynı şekli yapmaya çalışırım. belki de daha ağırlarını yapmayı beceremem diye, basit şeyler bana daha fazla hitabediyor. bu kanaviçe de onlardan biri. baktığım zaman fincanların üzerindeki dumanların gerçek olduğunu düşünüp içim ısınıyor doğrusu. fotoğrafta takımın tepsi örtüsünü görüyorsunuz. diğer örtüleri çekersem onları da eklerim. detaylı görmek için alttaki resme tıklayabilirsiniz.

tepsi

eğer farkettiyseniz sağ sütuna güzel söz defterim diye bir başlık ekledim. bu başlığın altında siteyi her açtığınızda değişen, defterimden alıp yazdığım güzel sözleri bulabilirsiniz.

20.11.05: raf örtüsünü alta ekledim. tepsi örtüsü detay raf örtüsü

5 thoughts on “fincanlı mutfak takımı

  1. begen medik daha güzel olabilir di!

  2. Bende takımı begendim..eline daglık annenin..diger arkdaşların temennisine katılıyorum..güle güle kullanın Saadet hanım..

  3. Saadet Hn
    Annenizin ellerine sağlık sade fakat zarif bir örtü kenar süsü de ayrıca hem pratik hemde tamamlayıcı olmuş ellerine sağlık güle güle kullanin inşaallah.
    slm.

  4. saadetçiğim annenin ellerine sağlık.
    akşam apar topar kapattım kusura bakma.ups ‘den tuhaf sesler gelmeye başlamıştı.tam kapattım onuda kapatırken pat diye bir ses.hafifte çarptı.hemen eşim geldi fişleri çektik ama kendi kendine çat-pat seslert.korkarak baslkona attık.aman patlayacaktı nerdeyse çok korktum.
    sanada ayıp oldu açıklama yapamadan kapattım içime dert oldu.şimdi anca yazabiliyorum.
    görüşürüz.

  5. Annenin ellerine saglik cok guzel olmus iyi gunlerde kullansin sade ornekleri bende herzaman begenirim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>