düğme küpeler

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

hacer geçen gün gene marpuççular’a gitmiş. onca dükkandan, onca boncuk arasından sonradan kendisinin bile beğenmediği birsürü boncukla çıkıp gelmiş. gelmiş ama beğenmediği için gene oturup eldeki imkanları değerlendirmiş. ve rahmetli babamın 30-35 sene kadar önce bakkal dükkanında sattığı, sonradan satılmayınca eve getirdiği ve annemin çocukken bizim kıyafetlerimize diktiği top düğmeler gelmiş aklına. o gün bugündür evin bir köşesinde bir poşetin içinde duruyorlardı. hacer’de düğmelerden küpe yapmaya karar vermiş. düğmeler değerlendirilmiş olduğu için bu küpeleri ben de çok sevdim. herhalde hacer -bizim kulaklarımız delik olmadığı için- küpeleri birilerine hediye eder. ayriyeten bu düğmelerle yapmış olduğu bir yazlık çanta da var. onu da ellerinize sağlık bölümüne ekledim. böylece izmir’de olan hacer’in de kulaklarını çınlatalım.
düğme küpeler
lacivert küpe: ucunu kıvırdığınız tele sırayla 6 düğme alın, telin düz kalmasına dikkat ederek teli kapatın. ve küpe iğnesi takın.

mavi küpe: bakır tele 6 düğme alıp telin başıyla ucunu birleştirin, döndürerek iyice sıkıştırın. ucuna bir zinciri düğmelerin arasından geçirerek 2 kat yapın ve küpe iğnesine takın.
düğme küpeler

Tagged with 

18 thoughts on “düğme küpeler

  1. çok güzeller

  2. emeğin,yaratıcılığın birleşerek ortaya çok güzel bir şey çıkarmış ellerine sağlık.

  3. senacım kıskanma

  4. nasıl yapıyosun çok ama
    çok güzel yapıyosun

  5. tek kelimeyle mükemmel ellerine
    sağlık

  6. çok basit bir küpe ben hiç te güzel
    bir küpe değil

  7. gerçekten çok güzel tasarlanmış küpeler.her kıyafetime uygun renk renk alıyorum valla.eskileri hatırlatıyor.biraz nostaljik yaşıyoruz işte ne güzel.daha ne isteyelim.herkesin ellerine sağlıkkkk::):):)):

  8. küpeleriniz çok güzel çok beyeniyorum bende sizin yaptığınız gibi yapmak istiyorum ama olmuyor

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>