kurdele işi havlular

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

bugün ömer’le liseden arkadaşım safiye’nin evine gittik. safiye ve kızı beyza bizi çok güzel ağırladılar. uzun bir aradan sonra kavuştuğumuz için bol bol sohbet edip, hasret giderdik. bana bu aralar yaptığı kurdele işi havlularını gösterdi. doğrusunu söylemek gerekirse ortaya çıkan işler o kadar güzeldi ki, gözlerimi alamadım. kurdele işinin bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim doğrusu. safiye’nin tasarlayıp yaptığı kurdele işi bir çanta da var. onu ilerki zamanlarda eklemeyi düşünüyorum. misafirperverliğin için çok teşekkürler safiye, bebeğini güle güle büyüt.

safiye bunları yaparken şifon kurdele kullanmış. herbir çiçeğin ve tomurcuğun ayrı bir yapılış şekli var. Yapılışları sitede bulabilirsiniz.
kurdele işi havlu1 kurdele2

ek 11.12.07: Üstteki havluyu yapabilmek için bakınız:kurdele nakışı yaprak. Alttaki havludaki çiçekleri yapmak için ise iki farklı kalınlıktaki kurdeleyi üstüste getirip, alt tarafından iple teğelleyip, büzdürün, havluya dikin. Diğer goncaların yapımını görmek için bakınız:kurdele nakışı gonca tekniği.

78 thoughts on “kurdele işi havlular

  1. yyha benim ellerim acıyo hanımlar bu kurdeleyi yaparken yha

  2. tek kelimeile süperrrrrrrr

  3. BEN KURDELE NAKISI ÖGRENCİSİYİM YARDIMLARINIZDAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYOR BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

  4. cok basit bir işlemle yapılmış ama cok hoş duruyor .ellerinize saglık

  5. hiç hoş olmamoş br,ö

  6. keşke biraz daha resimli olsa.resimden çok yorum var.bize örnek lazım.hoşçakal

  7. çok hoş bir havlu olmuş insan onu kullanmaya kıyamaz tebrik ederim harika

  8. 1.örnek hoşuma gitti başaka örneklerde koyarsanız çok sevinirim.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>