bombeli bebe takımı

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

havalar ısındı. bundan sonra örgü örmek biraz zor olur. ama eğer kışa bebek bekleyen hanımlar varsa şimdiden hazırlıklara başlamış olmaları lazım. doğacak bebeğinize bu tip hazırlıklar yaparken hem zaman geçirip, hem de bebeğinize kendi elinizle ördüğünüz giysileri giydirmenin hazzını yaşayabilirsiniz. artık gelecek kışa hazırlık yapmak için şimdiden kolları sıvayın. tesnim sen de sıva artık :)

hırkayı örmeye yakadan başlanıyor.
bombeli bebe bere ve hırkası
1. önce 4 sıra 90 ilmek haroşa örün.
2. üzerine 9 haroşa + 1 düz + 1 ajur* + 1 düz + 1 ajur + 1 düz + 2 haroşa örün ve 15 kere tekrarlayın.
3. düz sayılarını arttırarak yakadaki boylamasına şekilleri tamamlayın. şekillerin sonunda 5 sıra haroşa örün.
4. kol için yer ayırarak bedeni bütün olarak (arkalı-önlü) örün.

  • bereyi 50 ilmek üzerine, 20 sıra lastik ile başlayıp, düz örüp alt tarafına bombeli deseni yerleştirin.
  • pantolonu tek tarafı 44 ilmek üzerine, 20 sıra haroşa ile başlayın, alt tarafına bombeli deseni yerleştirin.
  • patiklerde ise bombeli deseni bilek kısmına yerleştirin. (resimleri büyük halleriyle görmek için üzerine tıklayın.)

*ajur arttırma demek.

bombeli bebe pantolon ve patiği
Ek 02.04.08: İstek üzerine örgü örneğinin detay fotosunu ekliyorum.
bebek hırkası detay

Tagged with 

33 thoughts on “bombeli bebe takımı

  1. Bende pantolunun yapılışını anlamadım. Daha detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. Ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş.

  2. merhaba.çok güzel olmuş ellerinize saglık ama,tam açıklayıcı yazmamışsınız,rica etsm teferruatlı olarak anlatırmısınız.şimdiden teşekkür ederim.açıklamanızı merakla bekleyecegim.iyi günler,

  3. hatice güngör says:

    ellerinize sağlık süper bir takım olmuş.

  4. Simdi goruyorum hepsini Saadet. Yok bu biraz karisik gorunuyor, benim annem sabredip yapamaz herhalde. Telefonda anne sana model getiricem karisik biraz orer misin deyince, bu kadar cok begendinse kizim sen or diye de laf isittim zaten.

  5. serra şu an bende gözüküyor fotoğraflar. belki senin girdiğin saatte flickr’da bir sorun vardı.

    melike ajur arttırmaya deniyormuş. açıklamaya da ayriyeten ekleyeceğim. ben de büyüklerin söylediği kadar yazabiliyorum örgü açıklamalarını. çünkü örgü konusunda çok fazla benimde bir tecrübem yok.

  6. merhaba, bir de ornekleri anlamak icin orgu sozlugu verseniz ne guzel olacak. 1 ajur falan ne demek bilmiyorum ki:( diger orneklerde de hep oyle. anlamiyoruuuum:( ama ornekler cok guzel yapmak da istiyorum.

  7. çok güzel olmuş eline sağlık,ben çok severim bebek şeyleri örmeyi küçücük olunca çok şeker oluyor hepsi…

  8. Saadet, ben ana sayfada goremedim bebe takiminin fotografini. Niye anlamadim da.Annem cok seviyor bebek hirkasi filan ormeyi, O’na gonderecegim de ornegi. Sagol.

  9. çok güzel bir takım.ellerinize sağlık..

  10. Tesnim METE says:

    Saadetcigim cok sagol :) Allah razi olsun bizi de dusundugun icin. Orgu ormeyi bilmiyorum ama oyle sirin bir takim ki masaAllah. Ustelik rengi de bir harika, hele o dugmeleri degisik degisik dikilmiyor mu cok hosuma gidiyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>