pembe üzümlü örtü

Bitkiler, doğal terapiler, doğal temizlik, ilaçsız çocuk yetiştirme, mizaç tesbiti gibi konularda kişiye özel danışmanlık almak, yanısıra hakiki saf bitki yağı, krem siparişleriniz için mailden iletişime geçebilirsiniz. fiyonk.net@gmail.com

annemin çeyizinden 25 senelik bir parça. antika olma yolunda. bu yüzden örneğin kopuk yerleride var. artık beni mazur görürsünüz. eski şeyleri çok severim. eski örtüler, kitaplar, mobilyalar.. sanki büyük bir olgunluk vardır eskilerin üstünde. hepsinin farklı birer hatırası, hikayesi vardır, insanlar gibi. mesela ben bu örtüyü görünce salonumuzda yapılan hoş sohbet aile toplantıları geliyor aklıma. babamın o hoş sesiyle okuduğu yasinler. sonra bizim onun ruhuna okuduğumuz yasinler. işte eski şeyler alır götürür insanı çok başka alemlere. eski deyip geçmeyin. eskilerinde size anlatacağı çok hikayeleri olabilir. eğer sizlerinde eski örnekleri ve de hikayeleri varsa, onları günümüze kazandırmak çok güzel olabilir. ki hikayeleri ve güzellikleri geleceğe ışık tutsun. yepyeni hatıralara bizlerle birlikte tanık olsunlar.
örneğin yapımı:

  1. ortadaki dörtgen dantel için 2′şer zincirli 50 kafes eninde 64 kafes boyunda kafesler yapın.
  2. etrafına kenarlardaki kafesleri yapmak için 20′şer adet 5′er zincirli sık iğne yapın. ve içlerini 10′ar sık iğne ile doldurun. en son kafesin yarısını sık iğne doldurun.
  3. üçgen kısmı yapabilmek için kafesleri her sırada 1 azaltın. en son boş bıraktığınız sık iğneleri yapın.
  4. üzümleri pembe ebruli iplikle, 4 sıra halinde sık iğne yaparak birbirine ekleyin.yapraklarıda yeşil ebruli iplikle, fotoğraftaki gibi sık iğneyle örün. 5. ördüğünüz üzümleri yapraklara, yaprakları da dantele dikerek monte edin.

pembe üzümlü örtüdantel örtü detay

30 thoughts on “pembe üzümlü örtü

  1. çok harıka bir model çok begendim

  2. ayyy harika da ben basit kenar dantel oyaları arıyorm nerden bulcam

  3. ay hayatım muhteşem bir örnek ay çok güzel ay çok bayıldım yaaa

  4. harika cok begendi

  5. çok güzel hazırlamışsınız teşekkürler

  6. burcu yeşil says:

    çok güzel bir örnek ayrıca sitenize hayranım
    benim pek imkanım olmuyo kurslara filan bizler gibi insanlara bir nimetsiniz…sitenizin daim olmasını dilerim..başarılar Allaha emanet olun..

  7. çok kötü bir örnek

  8. reyhan terzioglu says:

    süper olmuş bendede güzel işler var ama yayılamayı bilmiyorum tebrikler

  9. Slm
    Örnek gercekten cok süper ! Bende nisanli olan görümcem icin örnek ariyordum.
    Ellerinize saglik hanimlar !

  10. aygül yoltan says:

    çok şık olmu ellerinize sağlık

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>